Thursday, December 25, 2008

InSyAAllAH...

0 comments
salam..


saya baik.. muahaha!!!
gee stop it..
you are not perfect..
semoga diri ini sentiasa di sisinya..
amin...

-gee-


AyAh GiE YaNg CaKaP...GiE SaMpAiKaN...

2 comments
salam..

satu hari tu gie balik umah kat serting kan...
sehari sebelum balong nikah.. gie borak ngan ayah gie... 
masa tu kawan gie dri pd pun dtang...M.. nama die.. budak ni come.. (ada berkenan?)
boleh tahan .. lawa..sampai abang gue yang nak kawen tu pon bleh gaduh ngan bangah gie supaya jgn kaco si M ni.(opsss!!! joke2..).. heehe.. 
yela kan dedua abang gie tu dah berpunya.. mane boleh kaco.. 
yang M ni pon dah ade pakwe.. nengok gie je yang xde.. 
ini di sebabkan jagaan kedua ibubapa gie.. 
klu x habis ar prinsip gie nak cinta lepas kahwin...(ish ape yang gie melalut ni)
ade ape dengan cinta.. cinta tuhan itu lagi bermakna... 
berbalik ke point asal... 
masa kejadian..tepat pukul 12 tgh malam sampai 4.30 pagi..(jeng2..lagu p ramlee sikit)

firstly, ayah cite pasal hidop die dulu... lawak gile... ayah cakap dulu cite2 ayah nak jadi penjual ais krim... haha... 
tapi selepas beberapa tahun..lepas jadi juru ukur felda,penoreh getah, pengerusi pmg, pastu menganggur, barula dapat jadi cikgu sekolah.. eh silap.. peruncit... 
ha kan dah tercapai cite2 beliau..kan kedai runcit ade jual ais krim.. hehe.. sebenar nye bile dipikirkan balik kenapa ayh gie nak jadi penjual is krim logik gak.. 
sebab... ayah gie ni asal dari seri menanti.. pastu plak pendalaman..
nak kuar pon susah.. kan.. (masa dululah..)
masa sekolah dulu pon.. ayah gie cakap bebudak sume suke bercite2 nak jadi samada pemandu lori, tukang kebun atau penjual ais krim... 
mane ade kate nak jadi dr ke.. nak jadi ir ke..nak jadi judge ke.. mane ade.. 
kenapa nak jadi penjual ais krim... ayah kate.. 
mase dulu die selalu tgk penjual ais krim best sgt.. 
pade fikiran ayah klu jadi penjual ais krim ni dapat la mkn ais krim hari2..ayah cakap.. 
dulukan keluarga susah so bile dapat beli sebatang ais krim macam satu nikmat yang terhingga..
macam kalau sekarang kite makan kat hotel 5 bintang..perghh.. 
tgk betapa susah nye org dedulukan.. 
nasib baik gie lahir lambat...fuh.. klu x cite2 gie nak jadi ape la yek... hehe..

dalam kate2 ayah yang paling gie ingat mase borak haritu... adelah.. ini... hehe..

orang cina

bile sensorang : minum candu..(pelikan.. tapi ayah gie cakap ni cia dulu2..)
bile berdua:pikir camne nak meniaga
bile berkumpulan: buka bisness

orang putih

bile sensorang: bukak bisness
bile berdua: pergi minum arak
bile berkumpulan: berparty( betul jugak kan..)

orang india

bile sensorang: senyap sunyi
bile berdua : bising gile..
bile berkumpulan: bergadoh sokmo...

orang melayu(ni yang sedap nak cite ni..)

bile sensorang: tido...zzzzz
bile berdua :mengumpat..(dulu pompuan je.. skarang lelaki pon same je...Ya Allah jauhkan diriku dari sifat ini)
bile berkumpulan: pergi buat rombongan cik kiah...

TETAPI

muslimin+muslimah yang sejati...ini yang dia buat..

bile sensorang: bibirnya basah dengan zikir kepada Allah
bile berdua: saling ingat mengingati antara satu sama lain..tentang baek dan burok..
bile berkumpulan: berjemaah.. menuju ke jalan yag diredhai...
.

bile dipikirkan balek... menjadi seorang yang memegang teguh pada lebih baek dari mejadi bangsa sediri.. sesungguhnya islam untuk semua...syukur dapat jadi orng islam dari kecik lagi...

p/s:
ayah gie pon cakap hubungan dengan Allah tu penting untuk mendapat kebahagiaan dunia dan akhirt...keyla.. tu j nak cite hari nie... selamt mencuba dan selamt beramal...hehe..

-gee-

Wednesday, December 24, 2008

KeLuArGaKu YaNg TeRcInTa...

4 comments
salam..

bile sensorang kat bilek ni rase cam seram lak... hehe.. 
dah ar tadi makan meggi.. campur air suam... isk2.. duit kering... 
jpa lambat lagi masok...(grrrr.. why!!! dem!!!!)
nak mintak kat mak ngan ayah lagi segan..
nak mintak ngan balong x lehla.. die dah ade tanggongan.. 
mintak ngan bangah lagi plak..bangah tu slalu je pau topup orang..(cit ade hati nak pinjam duit dia..) 
nak mintak ngan adik 2 orang lagi x logik...malam2 ni.... 
keseorangan sambil minum air suam... tatap laptop.. 
teringat orang kat n9... ish.. rase nak nangis pon ade gak... 
nasib baek x pegi mesir.. walaupon dapt.. 
klu x meraung windoo kat mak ngan ayah... 
ni baru masuk usm kat kelantan... tapi jauh oo.. 12 jam naik bas...8 jam naik train, tapi 45 minit jer naik plane(ish.. n9 mane ade airport..).. 
wa.... windo kat masakan mama... kat sini makan meggi je... isk2... 
paling mewah pun time poket kering ni makan roti campor milo...
terngiang-ngiang wajah sorang demi sorang family kite... isk.. t
u ar orang kata bile jauh baru kite tau betapa sayangnye kite kat diorang...
nak cite cket ar pasal family gie kat korang....

memula cite pasal

tan sri a. mutalib harun... AYAH:

ayah gie memang caring sangat mintak je ape 2 ngan die lagi2 klu anak die dalam kesusahan musti cepat je die hantar duit... tapi sebab gie dah besar ..dah tau betapa susahnye cari duit... gie yang susah hati nak mintak duit ... ayah ni pelik tau, waktu siang otai gile... pakai suar jean je (sian jin x de suar..).. pastu bawak kete ngan ray ban hitam dia.. pergh lagak cam orang muda.. siap ngan belt dia lagi..kasut pergh kulit.. walaupon nak pegi beli sarapan... tetapi ayah gi akan transform jadi orang lain bile malam(cam tranformers lak..)...pakai kopiah, pastu dengan jubah die.. kasut kulit jadi selipar jepon.. tujuan utama pegi masjid... pastukan mesti balik dalam pukul 9.30 malam...pelikla en. talib ni... klu gi balek n9 .. n then turun kat seremban.. musti beliau x bg g naik bas laen.. die sanggop tunggu kat seremban tu.. dah perjalanan dari serting ke seremban tu dalam 2 jam.. duit minyak lagi... tapi gie tau ayah memang jage anak pompuan die.. gie dapat kelantan pon die suke sebab x de gangguan.. alah mase g skolah kat tms dulu pon die sanggup datng dok jempot gie.. sampai bebudak ni kate gie ni anak ayah... tapi gie x kesah... pernah dulu gie mintak kebenaran kat ayah yang gie nak kuarngan kengkawan tgk wayang..ayah x kasik.. lepas tu die kate ka umah boleh tgk lagi byk cite,, pastu x sampai beberapa hari tu dia pasang astro.... haha.. lawak la ayah ni... tgk betape sayang nye die kat kitorang...gie sayang ayah sesangat.....

puan sri norliza ismail.... ummi:

mak gie ni lawa tau...memang lawa..tapi time muda la(ops!!)... tapi sekarang gie masih lagi rase mak gie memang lawa...hehe... mak gie pon same cam ayah.. tapi mak agak garang sket... tapi mak selalu backup gie..hehe.. adik slalu jelouse ngan gie... pelik x ... gie ni anak no 3 tau dari 5 adek beradik... tapi seolah2 gie ni macamanak bongsu pulak... best la... bile balek umah musti peluk mak .. adik gie yang last tu pompuan..jugak selalu cakap yangmak sayng gie lebih... hehe.. tula die kuar lambat sangat.. kan dah melepas... hehe.. pernah dulu mase tu gie nak kuar ngan kawan... hehe.. mintak kebenaran kat mak... ingatkan pass ar.. tapi mak suruh tye ayah... huhu... dengan tawaduk nyer gie tnye ar ayah kan nak tahu ayah cakap ape... hehe adeke patut mak kene teman kan sekali...hehe.. lawak tull... redha jala... hehe ... die ingat anak dara dia ni gatal sangat ke hehe... mak2.. hehe.. tapi bahagie tau ade mak ayah macam ni... kitetau ade org concern thadap kite tau... yang paling bestnyer.. lagi dasyat dari ayah.. mak sanggup datang kelantan dengan kretapi semata-mata nak jempot gie... hehe.. hebat kan... kuasa kasih sayang ibu yang membawa ke syurga...sayang mak...sangt2...

mad redza a.mutalib ... balong:

ni abang gie...yang sulongla... die mood x menentu... kekadang happy.. kekadang cam api...takot klu die marah... tapi dalam garang die tu die suke buat lawak... baru je kawen aritu dengan tunang die...ina..maksudnye gie dah ade kak ipar la..hehe.. balong ni keje jadi pengurus cawangan bina ent... gie suke borak ngan balong ni.. klu gurau ngan die kene gelak klu x die marahh..(pelik tul.. cam x ikhlas je nak gurau..hehe)die ni lokek sket.. tapi dalam lokek tu masih ade ersimpan hasrat belanje makan pizza hehe... yela mase tu die kate klu gie dapat 4 flat kat matrik die nak belanje gie makan pizza... haha.. sekali bebetul dapat.. hehe.. ape lagi beputih mata beliau melayang... ni menunjukan dia ni seorang yang menepati janji... hehe.. sebab beliau ar dalam fs gie x leh lelebih... kang die chek fs gie.. mati.. ye ar die jadi friend gie kat fs,,.. adoyai... banyak betul yang melindungi gie... tapi gie tau mereka ni nak buat yang terbaek untuk gie... tapi balong ni kan selalu gune no mak.. nak kaco gie... ade ke patot die antar kat gie kate suh balek... gile ape... pastu gie tnye ar nape.. die cakap ade org meminang.. gile terkezut giee... hampeh punye abang... lepas tu dapat je mesej dari mak gie mesti tipon mak terus untuk mengelakkan kene tipo ngan abang lagi.. klu x angkat tu makne abang gie ngacau gie r tu...hehe... dah berpuloh kali dia buat gie camtu.. rasenyer.. gurau antra adek beradek xde salahnyer... hehe.. sayang balong gak...

mohd radzi a. mutalib... bangah:

abang gie yang ni memang bagus... pantang die klu adek die kene kacau.. pasti die cam superman datang bantu... walaupon beliau ni pandang orang macam nak makan je tapi sebagai seorang abang memang gie respect beliau ni... tapi tu ar selalu je mintak topup orang.. hehe.. ingat mase skolah rendah dulu mesti die mintak 20 sen kat gie...hehe.. apela.. takpe kekadang gie bagi.. upah bawak gie naik basikal balik n pergi sekolah...hehe.. dengan bangah kene ade carenye nak gurau ngan die.. pastu kan kelemahan die nikan takoot awek sendiri... hahaha.. posibility nak kene queen control adalah tinggii... hehe..tapi gie syang bangah

muhammad radzif... adek lelaki :

orang panggil die ajib.. macam name pemain badminton dalam cite anak 2 sidek tukan... hehe..die ni memang lawak.. klu ade die memang ceria rumah tu... die ni ade minat same cam mak... bisness... ye dalm kepala budak sorang tu .. nak cari duit2... tuje.. klu musim raye start ar die ngan aktivity haram pi jual mercun.. memang banyak die dapa... tapi die ni x lokek.... best..mintak je belanja ape2 mesti dapat punye... pastu die mesti pastikan kitorang kat rumah ceria ngan lawak die... skang die form 5.. and tengah usahakan bisness software handphone.. hebat la adek gie sorang ni... hehe...best dapat adek cam die ni... hehe..sayang ajib gak..

siti marzira a. mutalib... adek pompuan:

ni adek gie yang last .. memang mengade2.. tapi gi tetap sukekan beliau.. walaupon gie slalu tunjuk garang ngan beliau tapi gie sayang die... die ar satu 2 nyer adek pompuan gie.. mayb die kecik lagi sebab tu gie kurang rapat dgn die...die ni kuat bercakap.. x macam gie.. die memang ramah.. ayah cakap die sesuai jadi ahli politik... hehe.. memang padan..klu kite belikan die barang memang die suke... time tu yang gie suke... hehe.. tapi die ni pelik gak sebab mae keecik dulu die mana ade layan perminan bebudak pompuan ni... tak mungkin...hehe.. tapi gie sayang die...

pendek kate ahli keluarga gie sumenye ade identiti berbeza... 
dan yang paling penting.. kami menyanyangi antara satu sama laen...
walau macamana teruk air tu kite cincang.. pasti bertemu jugak... 

-gee-

MaTrIcUlAtIoN mY HeAvEn In My LiFe...

2 comments
macam x aci plak x cte pasal matrix life gie...
salam..

memang syok.. first time dapat tau gie dapat matrix ialah melalui sms.. masa tu pagi gile.. tetiba encik talib(ayah gie la tu..).. kejut gie.. terpisat2 ar gi bgn.. ayah terus hulur surat khabar ngan henpon.. pelik gak.. nak bagi henpon jadi hadiah abih spm ke... terpinge2 pandang ayah time tu.. dah ar ngantuk.. malam tu tido lewat.. hehe.. nengok cite seram ngan puan sri liza(mak gie) .. mak ngan gie memang sekepala... best.. hehe.. ayah pun cakap kat gie yang kptusan matrix dah kuar.. pastu kat surat khabar tu ade no sms die.. gie pon tak tau dapat ke x.. yela spm pon bukan bagus sgt.. 6a je.. dngn air liur basi tekanla.. tit2.. nokia ayah bebunyik...dup dap2 jntung gie.. ayah pon excited gak... hehe.. sekali die kate salah isi no ic.. haha.. hampeh tul.. pastu cubela lagi... sampai je sms die kate gie dapat kat kolej matrikulasi negeri sembilan.. hehe.. sebelah sekolah lame je(TMS LA TU)... bangge gile ayah time tuh.. hehe... macam2 la ayah ni.. tu blum masuk u lagi...



ingat lagi mase first dapat dorm kat KMNS.. excited.. hehe dapat katil tepi tingkap.. pastu meja sorang satu..ade lampu meja lak tu... yela kat asrama kan sume nye kongsi sokmo... gie orang kedua sampai kat dalam bilik... no bilik gie C1.2.5.. takot gak time tu.. takut dapat roomate yang kureng.. susah tau nak blaja klu dapat rumate lagu tu... gie pon kenal la dgn rumet sorang ni.. name die shai.. pastu dah lame borak2 kitorang pon tetidoo...zzzzz... tetiba gie tersedar... ade orang masuk .. debar gak.. manela tau.. pencurik ke.. yela ade ke patut min jenguk2 macam penyamun je.. hehe.. ape ar.. tetiba dak tu masuk.. rupenyer name budak tu hajar.. kami pon bersalaman .. shai x leh cite ar dah keroh dah .. tido mati ar kate kan... hehe.. mase tu muke hajar nampak sangat gementar beliau...haha.. lawak nyer...senyum pon macam nak hadap cikgu disiplin je... pastu hajar meng hilangkan diri... maybe jumpe ayah die kot... pastu aku pon sambung ar bermimpi balik... ...krohhh(aku x keroh cam tu tau..tu shai je..haha)zzz.. tetiba aku dengar sore bebudak.. aku pon terjage balik ingat kan anak sape ar yang terbiar sampai masuk bilik aku ni kan... tetiba aku nampak mak org .. tgh angkat bag.. and then ade ar minah sorang nih.. masuk.. rumaet last ku.. aku pon buat muke malu2 kucen gitu pgi salm mak die ngan die sekali.. shai?? tah ar .. aku rase die tido g kot.. kuat tido betol budak ni...name die ni fatihah.. dan boleh panggil tiah je...hehe.. pastu aku sambung tido balek...zzzz... pastu bingit ku rasakan.. ish banyak sungguh gangguan kan...aku pon dgn muke toye.. bangun rupenye rumate ku sedang berkenalan antara satu sama laen... sejak dari hari tu kitorang selalui bersame... makan .. bace majalah.. pegi koop, kuar outhing, pegi ulu bendul, pegi tandas, pegi mandi , tido, study, nak dikatekan .. sume same2 la.... ish rindunyer keadaan tu yek... Aktivity yang paling prominent gie penah buat ngan diorang adela.. setiap hari jumaat.. time muslim pegi solat jumaat kitorang bagi rezeki kat akak cc.. main fs la..haha mase ni bebudak 3 org ni ajar gie camne nak main internet.. hasilnye skrang.. ha!! blog sendiri..hehe.. tah pape tah... best tau mase tu macam x rase malas je nak balik matrix.. yela.. kite ade org yang tersayang kat sane kan...ni peribadi2 rumate guaa



HAJAR: beliau ni.. lawak.. selalu buat lawak pandai... hehe.. suke borak ngan die .. lebih terbuke... hehe.. nak hilangkan stress.... pegi kat dia pastu geletek die puas2.. lepas tu hilang ar tension...haha...tapi gatal die boleh tahan gak..nampak je "alim".. tapi ish .. x tau nak cite.. warne kesukaan warne hijau.. pastu die suke ngan sebarang bende melibatkan katak... pelik tul... skrang ni die kat upm amek kos biotechnolgy.. tercapai cite2 die... nak amk kos ni...



SHAI: ni budak ni asal selangor... manje sangat.. adoyai.. dah berpunye time kat matrix dulu.. hehe.. suke buat sore budak2.. pening aku... hehe tapi dia orait.. tabiat die suke keroh time tido+ ngigau... hehe shai2..warne kesukaan warne biru.. die nila sourse aku dapat kan lagu2 yang best2 thank shai... pastu die ade patong spongebob..besar ooo.. skarang die amek civil enggineering kat UMP... jadi ir ar...hehe...



TIAH: dak ni pelik sikit... hehe..m ramai peminat ni.. tapi jgn kaco die ni mawar berduri tau...lawa..pastu lembut je orgnye...tapi ngan kitorang ganas cam HULK... cis .. die ni suke beli makanan tapi suruh org abiskan... pelik2... aku ar paling bab ngabiskan makanan org ni...hehe..warna kesukaan kuning...segala yang kuning tu die suke..sampai naik juling mate aku tgk tempat die.. penuh dgn kekuningan same cam otak die...skarng amek medic kat mesir...



terngiang2.... masa kitorang nak berpisah hari tu.. isk...hajar nangis... tapi yang gie harapkan... satu hari nanti kite akan berjumpe...dan akan berjaya bersama2...

fighting!!!!!!

-gee-

Tuesday, December 2, 2008

selanjar 2 medic habis sudah...tapi selanjar 2 dental pulak menanti..+ my bro nak kawen....

0 comments
tah la...hehe x sabar rase nye nak habeskan semua stuff n problem kat usm ni...hehe.. bak kate doctor aku...you be treat not like a human in this 3 year...wow life like being crazy to me...huhu...tapi betulkan kata mak aku...hehe bukan senang nak jadi orang senang dan bukan susah nak jadi orang susah...hehe

tapi tula resam hidup kat sini...hehe...macam aku ni yang amik kos paling !senang! kat usm ni ..hai tak tau ar nak cakap ape...life being crazy...hehe..lepas habis selanjar medic..ade selanjar dental pulak...hai...tapi kite yang hadapi masalah kat sini kene tanggungla...hehe..sape suruh amik kos kat sini...padan muke aku...hehe...

tapi aku xde ar kesah sangt ...Allah tu akan beri rezeki kat kite klu kite betul2 berusaha tanpa susahkan orang laen...

aku tgh happy sebenarnye skang ni...yela my brother will be married..and at last ...aku siti marziah ..akan ada akak ipar..ye...hehe...first time in my life...lepas ni...x yah ar nak susah2 tolong mak sensorang kat dapor...kate ade akak iparkan...ape gunenye..haha..sepanjang aku hidup sebagai anak pmpuan sulong akhirnye...beban ku ringan gak...

cite pasal my bro...hehe diorang tu kenal time sekolah lagi...hehe...time form 6...pelik tau care diorang kenal...hehe...memula jadik enemy...haha..kan x pepasal kene kawen...harap hidup dorang akan bahagia hendaknye...hehe..amin..

Friday, November 7, 2008

parent.....is my life..

2 comments

salam..
aku nak berleter sikit nih!!
mana nak pergi tandas pergi skang.. kang aku start x sempat karang..(muka hitler)

hehe...lagi ..2 minggu dah nak selanjar..kan..so x tau ar camne..tah ar..hehe...
harap dapat ar aku perbaiki lagi ujian selanjar yang lepas...doakan jela...hehe...
mak aku harap sanagt aku pass dalm setiap ujian yang aku..ambik...
just tanggungjawab terhadap parent yang penat sekolahkan kite...
yang bersusah payah bela kite dari kecik sampai ar sekarang..
.kekadang aku rase pelik gak kenapa...kan org sanggup..buang ibu bapa diorang bile senang..
tak tau ar klu waktu susah camne plak die throw away their parent kan...ish22...
sian mak ayah diorang..aku x kan sesekali buat mak ayah aku macam tu bcoz my parent is everything 4 me...sayang mak n ayah..
cakap pasal mak n ayah ni kan..
mase aku kat asrama time aku form 4-5 aku ramai gak kawan yang ade masalah dgn mak n ayah diorang... api yang aku nak cerita tu sorang kawan aku...hehe..name die...
sue..my great friend..hehe..sian die parent divorce..
aku tgk hidup dia cam kosong jer..kekadang dia cerita gak pasal parent die kat aku...
nangis..sedih .. bimbang...sume ade kat dalam diri die..
mase aku tgk keadaan die..aku rase cam takut plak..
yelah camne kalau kita ada kat dalam keadaan macam die..x keharu biru kite...
kesian beliau..klu g dah lame lingkup dalam hidup kot...isk..
kisah kedua pulak adalah budak dalm dorm gie...
g dengar cite die pon rase cam nak nangis plak...huhu..yelah ..
cuba bayang kan macam mana klu satu hari kite dapat tau yang kite ni hanya anak angkat dalam keluarga yang selama ini bela kite dengan penuh kasih sayang..
sedih tak..rupe2 nye kite x tau dari mane kite berasal sebenarnye..dan sape keturunan kita...
nama adik ni nor..gie dengr die crite pon gie dah nak nangis..
tapi die cakap yag die x kisah asalkan die masih ade keluarga walaupon...
keluarga sebenar die x tau sape???
apa perasaan kite klu kite balik rumah..tiba 2 ayah yang kite anggap sebagai ayah kandung kite..
bagitau kita ..u are only my adopted son..
klu gie maun pengsan..harap jauh  ...huu..
oleh itu kite yang masih ada mak ayah yang masih bersama atau x..kene ar bersyukur..
sebab..kite masih lagi kenal mak ayah kite..
masih dapat cium pipi mak ..salam ayah(cium sikit..^^)..
sedangkan mak ayah rakan kite ada yang tinggalkan mereka..
menghadap tuhan yang maha esa..
selagi mak ayah korang masih hidup..jage lah hati mereka..
jangan biarkan hidup mereka kosong tanpa sebarang ingatan dari kita...
klu boleh..setiap minggu tu klu mana yang duk jauh dari parent tipon la..
jangan ar tipon time nak mintak duit je ...
tanye ar khbar die..mintak diorang doakan untuk kite...
jangan biarkan ibubapa kita dalam keadaan susah hati..
klu boleh elakkan mereka tahu masalah kite...
insyaAllah..bile kite berkeluarga..ada anak..anak kite akan cuba jaga hati kite plak..
Amin..
p/s: panjang ayat aku..

-gee-

Thursday, October 23, 2008

Doraemon Membuka tirai..

2 comments
salam..

selamat datang kepada saya yang korang x kenal pon..
muahahahaha.....


saya seorang doraemon yang tidak pernah menetap dijepun..
mungkin saya seorang doraemon bercawangan di Malaysia?? 
ha itu kita tak tahu..


errrkkkkk..
bla2..bla...

(20 minit kemudian)

okayla.. malas nak tulis banyak2..

nak pergi tolong giant belasah Nobita(cis pencuri dorayaki!!!!!!!!!dem!!!!!)

-gee-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template