Tuesday, December 2, 2008

selanjar 2 medic habis sudah...tapi selanjar 2 dental pulak menanti..+ my bro nak kawen....

tah la...hehe x sabar rase nye nak habeskan semua stuff n problem kat usm ni...hehe.. bak kate doctor aku...you be treat not like a human in this 3 year...wow life like being crazy to me...huhu...tapi betulkan kata mak aku...hehe bukan senang nak jadi orang senang dan bukan susah nak jadi orang susah...hehe

tapi tula resam hidup kat sini...hehe...macam aku ni yang amik kos paling !senang! kat usm ni ..hai tak tau ar nak cakap ape...life being crazy...hehe..lepas habis selanjar medic..ade selanjar dental pulak...hai...tapi kite yang hadapi masalah kat sini kene tanggungla...hehe..sape suruh amik kos kat sini...padan muke aku...hehe...

tapi aku xde ar kesah sangt ...Allah tu akan beri rezeki kat kite klu kite betul2 berusaha tanpa susahkan orang laen...

aku tgh happy sebenarnye skang ni...yela my brother will be married..and at last ...aku siti marziah ..akan ada akak ipar..ye...hehe...first time in my life...lepas ni...x yah ar nak susah2 tolong mak sensorang kat dapor...kate ade akak iparkan...ape gunenye..haha..sepanjang aku hidup sebagai anak pmpuan sulong akhirnye...beban ku ringan gak...

cite pasal my bro...hehe diorang tu kenal time sekolah lagi...hehe...time form 6...pelik tau care diorang kenal...hehe...memula jadik enemy...haha..kan x pepasal kene kawen...harap hidup dorang akan bahagia hendaknye...hehe..amin..

0 comments:

Post a Comment

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template