Tuesday, January 27, 2009

AlaHaI cIk HajaR..


hmmm.. x tau nak mulakan hoho.. apela.. cik hajar ni.. nak tak nak.. terime jela.. hoho..


hmmm.. dapat award la pulak.. hei.. cik hajar2.. papepon arigatona..


tak layak rasenyer diri ni dapat bende tuh..hoho


sebab ape yang gie tulis dalam blog ni untuk meluahkan ape yang terpendam.. hehe..jiwang la pulak..


keyla..
syarat2 dpt award..( aiks cam x ikhlas jerk..hmm ape2 je la..hoho..)

1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda.
2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.
name dak ni hajar.. nak name penuh?? x leh.. kang korang ape2 kan pulak kawan gie sorang nih.. beliau ni dulu rumate gie yang paling mereng la kat matrix n9.. dulu..beliau ni suke makan.. paling suke makan..hmmm... pendek cite sume bende beliau boleh makan .. tolak yang haram je..hoho.. tapi badan beliau.. alahai tiup angin pon bolah jadi layang2..hoho.. jangan marah heh jar.. beliau ni jugak suke benda hijau.. ape2 yang hijau beliau balun cukup2.. hmmm.. dasyat dak ni.. yang paling peliknyer.. beliau ni suka benda yang berunsurkan katak.. ingat lagi key chain beliau yang berbentuk katak tu.. selain tu.. beliau ni study kuat jugak.. hoho.. bile study mesti bukak lagu nasyid.. penyanyi nasyid yang paling beliau minat.. hafiz hamidon.. hmm.. pelik2.. pastu beliau ni suke gelak kekuat dalam bilik.. tapi kat luar cam ustazah.. hoho.. dah ar tu.. kang cite lelebih marah pulak cik hajar ni.. siti hajar.. jangan marah ea.. sebab gie tulih kat atas ni..hoho.. sape suruh bagi.. hehe.. pape pon ..arigatona.. kamsamida..
yela2.. nak cite pasal diri la ni..hmm..
10 kisah tentang gie..
1. dulu nak jadi dr. pakar jantung sebab ayah sakit.. tetiba tukar cecita pulak..sebab ayah dah free dari heart attack.. jadi la bakal dr gigi.. hhehe.. tu pun sebab parent gie dedua pakai gigi palsu.. haha.. nak cuba la buat gigi orang pulak..
2. x suke makan kek yang krim dia dibuat drpd butter.. musti dari susu..hmm baru la deliciouse.. (memilih betul gua ni..)
3.coklat.. hmm memang makanan kgemaran.. hoho.. ingat dulu mase parent bagi present coklat 2 tin..hoho.. sedapnyer..
4.gie ni boleh kamcing ngan pompuan jer.. klu bekerjasama ngan lelaki ni susah sikit sebab x reti nak cakap depan2.. susah betul nak handle event sesama..hmm..
5. ade orang kate gie ni garang ...hehe.. diorang nampak je gie macam tu.. tapi sape yang kenal rapat ngan gie je tau sape la budak ni..
6.kalau pegi supermarkat ke.. memana jela.. musti orang tu ingat gie budak sekolah lagi.. pernah satu hari tu.. pegi kat mazlanah ent.. pastu pekerja tu ushar gie suruh beli baju sekolah.. haiya.. muda sangat ke muka gie ni??
7.masakan mak gie yang paling gie suka adalah mee kari..hoho.. sedap betul.. kuah dia pekat.. pastu banyak bahan..hmm..(huhu.. laponyer..)
8.suka dengar lagu nasyid..terutama nyer.. wanita~dehearty dengan teman sejati~brothers
9.gie suka kawan ngan sume orang.. suke kumpul kawan.. kaawan biar beribu.. kahwin biar la..hmmm.. ape ek??hoho..
10.gie sayang sume barang yang orang kasik kat gie.. even kad raye yang bebudak ni kasik mase gie form 2 pon gie masih impan.. sayang oo.. nak buang.. susah tau nak bagi kad raye ni.. walau pon harge die 50 sen..
akhirnye.. habis gak..tah pape la yang gie merapik kat ats tu..hoho..
hmm. nak bagi kat sape yek award ni.. rase nak bagi kat sum jer..
okla.. ini die..gie bagi award nie dekat follower and orang yang comment gie..
hajar..(jar bagi kat ko balik ar..haha..blog hang mmang comel)
ateh(mekasih sebab selalu komen..blog ateh pon lawa jgk)
oyea..(orang yang memperkenalkan gie ngan dunia blog nih..arigatona)
hzwanie(dak kelas kat kmns dulu..)
suriati(blog penuh ilmiah..)
una..(bakal doktor..hoho..)
itu pon kalau beliau bukak blog gie.. ni..hoho.. barula dapat award..hehe.. sayonara..

7 comments:

  1. hamoih2 gee...
    abes ko citekan perihal diriku yg suke kan katak ijau..hahaha

    lagi stu, mne de aku mkn sume bende la..
    tp ape yg aku suke mkn tu yg aku mkn sungguh2..hahhaa

    ReplyDelete
  2. hehehe.. una memang suke bace pengalaman org kat blog.. sbb kekadang pnglmn kita same ngan org tu.. hikhik.. urmm~ gee, una nak wat correcti0n skit, una bukan bkl doc la syg.. una bkn amek medic pon.. insyaAllah bkl pharmacist.. huhuu~

    ReplyDelete
  3. hajar_alamak.. hajar.. ko memang suka katak kan.. ape2 lako ni.. hoho.. arigatona..

    una_la.. ingatkan hang buat medic.. hoho.. sory.. arghhh.. malunyer..tu la.. hehe.. study hard tau.. gambatei..

    ReplyDelete
  4. hikhik.. n0 pr0blem..wat pe nak malunye gie oiii.. no big deal..uhuu~

    gieee... sok ko da jadik dentist, nak soh ko wat prawatan ort0 free la.. muahahahaa~ tatau malunye dakuuu..

    ReplyDelete
  5. amik berat jugak gie ngn kawan2 gie ye..hihihihihi.mest kawan rapat kan.huhuhu.ni kat mane ni..kat serting ke??

    ReplyDelete
  6. una_ okey..una bereh.. hmm tapi atas dasar kawan la kan ko doakan la gie dapat tempoh 5 tahun ni dgn hati yang tenang and jadik dentist yang baek..hoho.. pstu baru gie buatkan gigi una tu lawa2..hoho..nak x?


    ateh_ memang rapat .. kamcing cam kunci+mangga.. haha.. kat usm la.. lambat lagi balik.. dalam bulan 5 nanti..

    ReplyDelete
  7. ateh jeles la tu gee amek brat kt kami..

    (alamak nnt ateh kejar bwk parang..larikkkk)hahaha

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template