Thursday, January 22, 2009

DiRiKu BaKaL DaPaT AnAk BuAh..

best2...haha.. x sangka dalam x diam akhirnya dapat jugak la gelaran bakal mak lang... hoho..seronoknyer...
tak terbayang seronok die... tuhan je yang tahuu..
semalam la.. balong tipon die kate kat gie.. ade duit x? haha... concern tul balong kat gie... hmmm.. pastu gie kate la ada dalam 40... jpa x masok lagi..
pastu balong balas ..die kate die nak masukkan duit...hmmm pastu ade berita gembira pulak tu... petikannya berbunyi..'kakak, akak nanti akan jadi mak lang... haha..rasa cam nak lari balik rumah jumpa kaka ipr...
balong gie baru je kawen bulan 12 haritu... huhu.. cepatnyer dapat anak buah... hehe...ni gie tengah tesenyumla sambil tulih blog ni...
dulu asyik dengar je orang lain dapat anak buah...
InsyaAllah dalam bulan 9 ni kuarla seorang ahli keluarga baru kami... hoho... makin besarla keluarga en talib ni...hehe..

hmmmm...tunggu bangah pulak... bile la mamat sorang tu nak kawen yek...hehe.. x sabar nak dapat akak ipar baru...hoho.. jgn marah he bangah...awek pon dah ade dah .. name awek die same je macam nama akak ipar gie...ina...hmmm.... nampaknye mereka berdua ni memang cari bini name ina ke??? hehe.. kalau camtu gie cari laki name mawi...la ...hoho...haha... gurau je... hish kerja kawen ni bukan benda main2... hoho..

ape2 pon hal jodoh ni Allah yang tentukan...perempuan yang baek untuk lelaki yang baek...dan sebaliknye...kamsamida...arigatoo... sayonara..

6 comments:

  1. ellooo mak lang..hehe..
    congrat la maklang ek..
    tua dah ko..hahaha

    ReplyDelete
  2. hajar-ooo makcik hajar...haha...mekasih ye... hoho rindoo la kat kamoo..

    ReplyDelete
  3. hajar-lupe ak nak tulis.. hajar kalau kire umrkan gie lagi muda tau... haha kalau gie tua.. kamoo lagi la tua hendaknye...hoho..aja!aja! fighting!...

    ReplyDelete
  4. wah mak lang...tapi mcm org tua lah pulak..cube ckp cik lang ke..ape2 je ke..hahahhaha.klu cukur jambul jgn lupe bg tau ok

    ReplyDelete
  5. ateh-hoho.. kamsamida.. insyaAllah.. cik lang?? burok nyer..haha.. betul x cik teh...haha

    ReplyDelete
  6. ala gee..
    diri ku tua dari dirimu hanya 7 hari okkay..

    xde mknenye..hahahha...
    aku mude lagi..hahha

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template