Friday, January 30, 2009

HhMMMMM.. NaPe Ek!!

kalau kite senang...

orang tak suka..

kalau kite gembira..

orang x senang..

kalau kite duka..

orang tu sangat la suka..

kalau kite menangis..

pasti orang tu senyum gembira...

kalau kite ketawa..haha..

mesti orang tu cari salah kite..

kalau kite ada problem..

mesti orang tu tambah lagi problem kat kite..

kalau kite banyak kawan..

beliau mesti cuba kurangkan kawan kite..

kalau.. hmm.. kalau kite cuba jalan penyelesaian dengan die..

mesti dia kata.. mane ada ape2..

kenapa? why?? wa... nak nangis la..

kawan..sahabat.. zamil.. sodiq..!!!

dengarlah.. jangan buat gie camni..

gie sayang kamu.. isk..2

maybe ada salah gie yang gie x perasan..

maafkan la gie.. tanpa kamu sape lah gie..isk2

13 comments:

  1. salam gee..
    npe ni??

    jgn stress2..
    be cool..

    ReplyDelete
  2. hajar_masalh dunia cket..hoho..

    thank..isk2.

    ReplyDelete
  3. Salam...

    Kata orang itu bermacam-macam..sabarlah dengan kata-kata orang itu..

    ReplyDelete
  4. sape buat gie ateh ni mcm ni..bg tau ateh cepat.biar ateh muraikan dia ckit.hihihihi.jgn sedih2 ye...

    ReplyDelete
  5. ibnurashidi_ salam..
    betul selagi mampu.. INsyaAllah..

    Ateh_alamak! garangnyer atah ni..hehe.. ape2 pon terima kasih..

    ReplyDelete
  6. gee..
    da okey ke skang??
    org tu kacau gee agi ke??
    balsah je kalo die kaco lagi..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum....salam kenal, aku masuk ke blog mu karena lucu dan dapat jadi obat penghilang stress...asalku indonesia tapi dah hampir 9 tahun tinggal di hongkong

    ReplyDelete
  8. hajar_ boleh la.. nak habis da masalah ni.. tapi x selesai ag.. gie amik keputusan buat x tau je.. hoho..ayah gie cakap jangan layan orang yang x betul ni.. nanti kita jadi x betul cam beliau..hoho



    andhezpurbaningrum_ salam... hehe oh.. kawan baru..hmmm... wah hongkong jauh nyer...selamat berkenalan dan terima kasih sudi jenguk blog gie...

    ReplyDelete
  9. salam..

    cian u..

    :(


    erm jum xchanged link


    pia punye :






    http://thegades.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. pia_terimakaih sudi ziarah.. salm perkenalan...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. salam,
    sy suka la bace blog kak jie
    kelakar!
    hehe
    eh2,
    aci la sy pggil kak ye?
    sbb sy bru 17=P

    hermmm,
    memamng susa nak tutup mulut orang
    senang cite kite puaskan hati kite dulu ye?
    =D

    ReplyDelete
  13. didiey zakaria_hmm.. selamat berkenalan .. hmmm.tq sebab sudi ziarah..hmmm..ooo yeke..hehe..boleh.. nak panggil ape adek didiey ke...

    terima kasih...

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template