Thursday, April 30, 2009

HilAnGnYeR CiK GiE......

hmmmm.... sebenarnye banyk bende mak cik nak cite ni... hmmm.... nampaknyer ade gak yang sudi singgah kat teratak cik gie ni ye... hoho... sob2.. terharu mak cik... hmmm.. selma 3 minggu kebelakangan ni.. memang tensen ar... rase nak pecah kpala pon ade... hmmm yang pasti matlamat gue nak masuk tahun 2.. hoho.. jadie dengan rase bangge dan tawaduknye.. study22222.... tu jela... tensen dah boleh 3000 baldi dah... gile banyak... tapi ape bleh buat... macam emak cik gie cakap... 'itu dah memang tanggungjawab akak jadi pelajar..kalau akak x mampu akak lepaskan tanggungjawab tu tolong mak buat keje kat kedai..' huish... dengar je mak cakap suh berenti..(ni masa kat matrik dulu ar...) lagi ar tinggi semangat nak belajar... sampai sekarang gie pegang cakap mak tu... klu rase malas sket je... ape ag teringat ar mak cakap lagu tu... huish... study je la.. kang kat akhirat kang tuhan tanye plak ape yang kite buat mase kite tengah blaja... nak jawab ape nanti...hmmm.fikirkn... mak terima kasih ar ye, ingatkan akak...hoho... sob2(terharu lagiii...)..

habih je paper akhir tadi.. rase cam terbang je...walaupon soklan die x boleh blah... makan je...hoho...sedap ke x... itu belakang kire...hmmm..yang penting cik gie dah cube buat yang terbaik... sekarang cik gie tengah senang ar..tu yang dok layan blog ni..hehe..

tetapi.. cik gie bakal menghilangkan diri cik gie...hoho... kemana...arghhh... baru je abih pekse dah kene pegi kem..sob2.. wajib plak tuh...klu x , x dpt ijazah...sob2.. nak x nak.. pegi jela... hmmm nanti cik gi balik cik gie cite sket ar pglaman kat sane...hoho... sebenarnye cik gie nak pegi btn(ape tah bina tata negara... bina rumah tangga... tah ape tah...hoho..) baru je nak enjoy..hoho... cam ne ar keadaan makcik kat sana nanti ye...hmmm... adekah terhitam muka yang tersedia jerawat ni.. atau ape2 jela...hoho... pas je pegi btn tu... dapat ar result either naik thn 2 ke x...hoho...

hmmm pastu ... makcik balik... kampong...!!!!!!!! hohoooo... dah hampir 5 bulan x balik ni...hehehe... mama , papa, otosan, okasan, mummy , daddy, wait 4 me...hoho... i miss you so much(ceh dengan penuh perasaan ...).. balik nanti nak tau gak camne ar keadaan kedai cik liza ngan cik talib tu... ok ke ko... nak makan mee kari cik liza lagi, nak tengok projek tanam sayur cik talib kat blakang rumah... (ceh dengar kabar timun yang cik talib tanam sebiji ade dalam 900 gram...gile berat..hoho...syabas daddy...)pastu nak tengok akak ipar yang tgh sarat ngandung skarang... cukup zat besi ke x beliau tu..hoho... rindunyer kat diorang tuhan je yang tau...

banyak nyer benda yang nak buat... walau pun sebagai dak dental cuti tak banyak tapi mase camni la yang cik gie nak gunakan sepenuh nye demi merebut kembali kasih sayang family yang cik gie lame tinggalkan..(ceh..gie bile hang blaja ayat jiwang bercaries gigi ni...hoho..)..sob2... ok ar cik gie nak blah dulu sebab esok dah akene bangun awal... 7.30pg kene bertolak... gile awal...hoho... nandeska...!!!! doakan cik gie n the geng slamat kembali...!!!! sayounara!!! daisuki otosan n okasan...!!! assalamualaikum..

3 comments:

  1. oitttt.. mokcik..
    sronoknye da abes pekse..
    gi btn nnt jgn lupe cover muke..
    kang tebakar pulak..
    hang kan pemaisuri lilin..
    eh, ye ke??
    kih3..

    ReplyDelete
  2. LoNgJaR_ oit cik hajar... puteri la bukn permaisuri..hoho... i cover ayu je...kih3..

    ReplyDelete
  3. gee.. ko dpt award.. amek kt blog aku yg gmbo ayam tu ye..

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template