Friday, July 3, 2009

Eh!!! TaHuN 2 SuDaH!!!!!

salam... hehe... lame dah x tulis blog nih...huhu... ape kabarla sume ye... berita baek... hoho.. cik gie dapat masok tahun dua dah... hehe.. alhamdulillah... berkat doa cik talib ngan cik liza dan bantuan kawan2 cik gie dapat gak masuk tahun dua ni... memang penat time tahun satu dulu..

hmmm. sebenarnye cik gie baru je abis peksa selanjar1 dental tahun2... seronok gak masuk tahun dua ni... nak tau x .. cik gie dah tau cara nak buat gigi palsu.. hoho.. banyak sungguh step beliau... mase tahun 2 ni lah cik gie terasa macam pelajar dental.. kalau x asyik2 belajar medic... hehe...yang kurang bestnyer , kitorang kurang cuti sebulan dari budak medic n cos lain.. huhu... pastu baru sebulan masuk kuliah dental dah kene peksa... 2 hari lagi dah start kelas medic pulak.. pastu (banyak betul pastu die hehe...) kene buat keje lagi kat skill lab... hoho... mak cik penat..!!!nande??

pastukan yang paling sedihnyer... laptop cik gie rosak... uwahhh!!! nape2!!! nandekure..!!! ni pon guna laptop rumate.. psst!!! cik gie dapat rumate baru... baik plak tuh... hehe.. sayang beliau... hoho... cik byb name beliau..hehe... suke senyum and boleh buat bergurau..hoho.. kawan dental pon dah makin ramai... ade dah geng masak2...hehe... cam cik kari, cik aifana, cik mune, cik haen and cik ari... haha.. bebaik belaka mereka... yelah dulu cik gie selalu sensorang je... tapi skang cik gie daqh ramai kawan..harhar!!! jangan jeles tau..

hmmm...ade bende best cik gie nak story sket... bace la posting kat ats tu nanti...hoho..

0 comments:

Post a Comment

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template