Monday, August 17, 2009

At LaSt cOnVeX Is ............. FiNiSh!!!!!!!!!

huhu... cik gie baru saje pulang dari convex kat pulau pinang ... usm induk...hohoho...
baru je pukul 4.35 pagi tadi sampai kat usm... x sabo nak cite pengalaman kat sana kat korang... hehe..

nak masuk convex ni kene interview.. tapi cik gie x payah.. sebaba cik gie VIP..hoho... x la... hehe.. cik gie ganti orang je... jadi bidan terjun gitu..hoho..

convex ni sebenarnye diadakan sempena convekesyen yang diadakan di pulau pinang setiap tahun... jadi kampus kesihatan usm kelantan hantar la student2 beliau untuk adekan pameran kesihatan kat situ...

cik gie pon termasuk la menjoinkan diri sertai convex ni...hehehe... yang mase jejalan je yang seronok...tiap2 malam kitorang kuar... makan2.... yum2.. (bukan kuar ngan kwn berawangan bebas tau.. ni pak cik bas yang bwak... ala2 geng bas sekolah gitu...GBS!!!)

cik gie dapat stesen forensic dentistry... musti korang x penah dengar kan... hehe.. gigi pon boleh cari the killer and victim yang kene bunuh tau... hoho... terrer x... (bangga diri plak..) nak jadi forensic dentistry ni kene jadi dentist dulu... main ngan gigi orang dulu...pastu further study amik phd dalam forensic... kat malaysia ni x ramai tau yang jadi forensic dentist ni...

banyak lagi stesen lain periodontic, ophtalmology, neuro, prostho,... and sebagainyer...
kitorang kat sana 6 hari je...tapi best ja... sebab pegi jejalan..hehehe...seronok2x...

~0~


ni la stesen kitorang....


wish for cancer patient at some of the station


percaya x nasi ni berharga rm 25... mahal giler!!!!



ni je yang mampu kitorang bagi kat orang yang datang kat station kitorang... sob2x..(penat tau buat menda nih!!!)


keyla... itu saje... citer kiter untuk kali ni ya... adik2... salam... arigato!!!!!

2 comments:

  1. gee,
    amboi blog ko..
    penuh love.. jiwang karat pulak macik sorg neh..hehe

    ReplyDelete
  2. salam..gie..mmg mahal gilos mknn kat sane..seb bek i tye dlu harga udang tu brp...

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template