Saturday, August 29, 2009

My FiRsT LoVe.. NoW hErE ...^=^

9 comments
now i feel like flying to the some of beautiful scenery that have been create by our god...

i always wanted to have this kind of feeling..

to have someone that i can love so much...

to have someone that i can hug too tight...

to have someone that i can kiss with my heart..

to have someone that have pure mind..

to have someone that can give me pure love with innocent smile..

to have someone that can make me smile always..

to have someone that can help me forget the miserable past..

thanks Allah..

because send me MY FIRST LOVE ..

thanks Allah..

for existence NUR DIANZA RAIHANA ..

i wish HANA a good muslimah...


thanks Allah because of this happiness you give to our life..

i introduce you my FIRST LOVE..

NUR DIANZA RAIHANA


LOVE YOU DEEP IN MY HEART...
you are the one...

Friday, August 21, 2009

SeLaMaT BeRpOsA..

0 comments
hehehe... pejam celik2... akhirnyer sampai sudah bulan pose kite... huhu...

ingat tau bulan posa ni bukan sekadar kite berlapa... x makan... pegi bazar... beli itu ini... tapi renung2 kan maksud yang tersirat di sebalik bulan mulia ni.... hehehe..(ceh macm ustazah plak...hohoho..~0~) hmmm..
yang paling penting ..... jaga penglihatan, jaga percakapan, jaga perlakuan,jaga pendengaran... and jage je la ape yang patut jage... sekurang-kurangnyer bulan ramadhan nila kite cuba buat baik lebih banyak dan kurangkan benda2 yang x elok la...heheheeeee...

tapi kalau nak diikutkan sepatutnyer tiap2 bulan kite buat baik... tapi NOBODY PERFECT!!!! okla... selamat beramal....
pesanan khas....

#jangan ponteng posa
#jangan bazir pitih bebanyak
#paling penting kumpul pahala bebanyak yer!!!!!

SALAM RAMADHAN.... DARI CIK GIE SEKELUARGA.....

Monday, August 17, 2009

At LaSt cOnVeX Is ............. FiNiSh!!!!!!!!!

2 comments
huhu... cik gie baru saje pulang dari convex kat pulau pinang ... usm induk...hohoho...
baru je pukul 4.35 pagi tadi sampai kat usm... x sabo nak cite pengalaman kat sana kat korang... hehe..

nak masuk convex ni kene interview.. tapi cik gie x payah.. sebaba cik gie VIP..hoho... x la... hehe.. cik gie ganti orang je... jadi bidan terjun gitu..hoho..

convex ni sebenarnye diadakan sempena convekesyen yang diadakan di pulau pinang setiap tahun... jadi kampus kesihatan usm kelantan hantar la student2 beliau untuk adekan pameran kesihatan kat situ...

cik gie pon termasuk la menjoinkan diri sertai convex ni...hehehe... yang mase jejalan je yang seronok...tiap2 malam kitorang kuar... makan2.... yum2.. (bukan kuar ngan kwn berawangan bebas tau.. ni pak cik bas yang bwak... ala2 geng bas sekolah gitu...GBS!!!)

cik gie dapat stesen forensic dentistry... musti korang x penah dengar kan... hehe.. gigi pon boleh cari the killer and victim yang kene bunuh tau... hoho... terrer x... (bangga diri plak..) nak jadi forensic dentistry ni kene jadi dentist dulu... main ngan gigi orang dulu...pastu further study amik phd dalam forensic... kat malaysia ni x ramai tau yang jadi forensic dentist ni...

banyak lagi stesen lain periodontic, ophtalmology, neuro, prostho,... and sebagainyer...
kitorang kat sana 6 hari je...tapi best ja... sebab pegi jejalan..hehehe...seronok2x...

~0~


ni la stesen kitorang....


wish for cancer patient at some of the station


percaya x nasi ni berharga rm 25... mahal giler!!!!



ni je yang mampu kitorang bagi kat orang yang datang kat station kitorang... sob2x..(penat tau buat menda nih!!!)


keyla... itu saje... citer kiter untuk kali ni ya... adik2... salam... arigato!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template