Monday, October 5, 2009

PaDaN MuKe KaMi..HeHeHe!!!!!

6 comments
Seram giler!!!! Warghhh!!!nak tau x??? hihihihihihiiii…seram2…huhuhuhu
Nak tau?? Ni nak citer la nih…sob2…

Setiap pagi yang ade kuliah kan kami(cik gie, cik mawar, cik pooh, ngan cik seek ~tapi cik seek xde mase kejadian tadi…)

hmmm… sambung cite balik…selalunyer kalau bukan bulan pose kitorang pegila sarapan..kat café belakang bangunan kuliah kitorang… disebabkan kitorang ni terdiri dari kanak2 yang ‘rajin’ turun naik tangga… kitorang pun pilih la jalan alternative naik lift..hihihihiiii..rajin x???hohoho…

mak kite kata jangan membazir nanti tuhan marah… disebabkan kemudahan tu disediakan khas untuk manusia yang rajin macam kami nih… kami pon dengan penuh tawaduknyer naik la lift yang x seberapa tu… kalau kitorang x gunakan lift tuh.. sape lagi nak gune…betul x???hihihiiii…

tetiba pintu lift pon terbuka .. pagi2 pukul 8 pagi biasela xde orang kan…so x lame sangat la nak tunggu lift tu terbuka…hihi.. kami pon masuk dalam lift lepas ade orang yang perangai agak2 same ngan kami nih kuar dari lift tuh..hohoho…padahal bangunan kuliah tuh xde la tinggi mane…3 aras jer..hoho.. tapi rajin sangatkan..lalu berlaku la tragedy oktober kat situ

tepat je die turun kat aras satu, tetiba lift tu berenti..padahal kitorang nak pegi kat ground floor… cuak giler…dah la pagi tuh nak pegi prostho pukul 8.30pg..huhuhu..bingungnyer diri ini…cik mawar gelabah giler tekan2 butang lift..tah ape yang die tekan xtaula…haha…macam citer filem lak..hihi.. selalu tengok dalam drama jer…sekali terkena lak…hahaha..cik pooh membebel2.. yang cik gie tergamam.. x tau nak buat aper..hehe.. klu pintu lift x bukak kan malu klu ade orang bukakkan… mesti kecoh satu usmkk yang ade budak tersekat dalam lift..wuarghhh!!! malu!!! +o+…

tetiba skrin kat lift tu tunjuk tulisan B1.. ade ke tingkat tuh?? Bawah ground floor kot…lagi la bedebar.. kang tetiba lift tuh menjunam ke bawah cam cite2 thriller kat tv tu x pepasal anak talib ni x sempat nak habis degree jadi dr kang..huhu..berdebar giler..korang x rase..huhhuhuhuuu…cam nak pengsan pun ader gak..yela x sarapan lagi..hihi..

tetiba lift terbuka…mase tu berebut2 kitorang keluar.. giler takut… bile semua keluar rase lega tuh cam dapat makan ais krim chocolate chip la…fuh…lega giler…hilang sume rase tak selesa tadi..hihihi..tu la..kan mak dah cakap jangan tamak sangat.. sume benda nak cuba.. padan muka cik gie dan kawan2..hoho..

kepada cik seek, cik mawar, ngan cik pooh.. lain kali klu kite nak pegi sarapan jangan naik lift lagi tau.. nanti kene camtu lagi padan muka kiter..hohoho… kekadang naik trun tangga tuh bagus jugak, nai x name je budak medic+dental.. tapi xcersize x mau..buat malu jer…jangan jadi cam kami dah kene padan muka… klu lift x bukak.. kebulur la.. x dapat makan sarapan yang sedap kat café tuh..hihihihiiiii..

last word…jangan selalu naik lift tau..hihihi..selalu2 la xcersize..huahua!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template