Friday, January 28, 2011

MANE SuMe OrNG!!!

salam..
huhu.. sume kengkawan aku dah balik rumah..rayer cine kan2..hmm..
aku bangun ~pg~ tadi sunyi giler..kitorang cuti seminggu lepas tu terus study week..dan
kemudian PEKSA!! muahaha.. tapi kenapa diri ini masih bermain main lagi..kenapa..why??you tell me..tell me.. why..you show me..
show me why..hihi..

aku malas nak balik sebab talib ngan liza nak datang sini lagi~~hihi wuhu~~
bahagianyer..nge~~bapak sedara tiri aku bertunang ngan orang kota bharu.. aku x pernah jumpe beliau..nege~~ x kenal pon..p/s~~ atuk aku belah ayah kawen 4 tau..aku cakap same lu..yang tu anak die ngan bini no 4..wow!! aku harap ni bukan genetik la hendaknyer..hak2.. tak pepasal aku dapat tambahan mak 3 org plak..kan2..lalala..

di sebabkan aku x balik.. aku di beri mission possible..huhu..
ape kah??? tara!!


seekor encik kura kura yang berumur..hmm.. aku x tau..nge~~ name beliau..hmm.. pon x tau(ape yg aku tau tah)nanti ar aku berkenalan ngan die.. aku kene jage je beliau.. atas arahan tuan beliau p-ja..uhuk~~ x pe akukan baek aku jage.. bagi makn 4 kali sehari(cis!! kuat melantak) mandi 2hari sekali..wowo~~ jom tutup hidung*&&#^$#*@..

sempena raya cina ni dak chinese pbl aku yang baek hati bagi kitorang limau..+ kad raya..nge~~ kamsahamnida!!!ni dia..yang warne merah tu..


malas nak aku bangun tangkap bebetul..limau?? habis dah aku melantak..hak2..

ade kawan aku yang balik ni..akan bertunang.. sape?? rahsia..secret garden..tahniah my friend~~ chukhahae!!!muah!!!

bye!!!

0 comments:

Post a Comment

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template