Friday, January 28, 2011

MANE SuMe OrNG!!!

0 comments
salam..
huhu.. sume kengkawan aku dah balik rumah..rayer cine kan2..hmm..
aku bangun ~pg~ tadi sunyi giler..kitorang cuti seminggu lepas tu terus study week..dan
kemudian PEKSA!! muahaha.. tapi kenapa diri ini masih bermain main lagi..kenapa..why??you tell me..tell me.. why..you show me..
show me why..hihi..

aku malas nak balik sebab talib ngan liza nak datang sini lagi~~hihi wuhu~~
bahagianyer..nge~~bapak sedara tiri aku bertunang ngan orang kota bharu.. aku x pernah jumpe beliau..nege~~ x kenal pon..p/s~~ atuk aku belah ayah kawen 4 tau..aku cakap same lu..yang tu anak die ngan bini no 4..wow!! aku harap ni bukan genetik la hendaknyer..hak2.. tak pepasal aku dapat tambahan mak 3 org plak..kan2..lalala..

di sebabkan aku x balik.. aku di beri mission possible..huhu..
ape kah??? tara!!


seekor encik kura kura yang berumur..hmm.. aku x tau..nge~~ name beliau..hmm.. pon x tau(ape yg aku tau tah)nanti ar aku berkenalan ngan die.. aku kene jage je beliau.. atas arahan tuan beliau p-ja..uhuk~~ x pe akukan baek aku jage.. bagi makn 4 kali sehari(cis!! kuat melantak) mandi 2hari sekali..wowo~~ jom tutup hidung*&&#^$#*@..

sempena raya cina ni dak chinese pbl aku yang baek hati bagi kitorang limau..+ kad raya..nge~~ kamsahamnida!!!ni dia..yang warne merah tu..


malas nak aku bangun tangkap bebetul..limau?? habis dah aku melantak..hak2..

ade kawan aku yang balik ni..akan bertunang.. sape?? rahsia..secret garden..tahniah my friend~~ chukhahae!!!muah!!!

bye!!!

Friday, January 7, 2011

Entri PertamA UnTuK Tirai BaRu..huhuhu

0 comments
Salam sume.. sihat??
aku sihat!! reduce weight another 1 kg..hik2..bangge~~gua~~
bile nak normal weight nih..aigoo~~

hujan sokmo..x leh main beskal ngan hercules..
huhuhu

tahun ni aku nak jadi ceria balik..
bangun dari tahun yang menyedihkan dalam hidup aku..
aja aja hwaiting gee..
entri taun lepas sume nyer.. mendukacitakan..
aku nak ubah sume nih..
aku nak jadi gee yang ceria balik..
anggap kesedihan tu sumenyer mimpi!!!
aku x mau pandang belakang lagi!!
aku akan belajar terima kenyataan..
bulan 8 tahun depan.. aku akan berdepan dengan real thing
bukan kuliah lagi semata..bukan patung yang aku boleh telengkan kepala beliau
bukan guna material yng expired nak tampal gigi..
bukan hanye memakai lab coat ngan mask masuk lab..
bukan masuk lab dah..
tapi clinic dah..
tidak!!! bukan lagi itu!!
aku dah berdepan dengan kenyataan..
aku dah mula praktis dengan insan sebenar..
for this year..
debaran dah terasa walaupon 8 bulan lagi..

so in this year
i welcome you new gee~~!!!! peace no war!!hihi

emo ke??entri aku ni??hak2... tah pape tah..hihi..

@#@@!#! aku yang mengong menutup tirai jap..ihihihihihi.. bye bye!!

siaran tergendala..sebab aku nak tido~~zzzz chalja~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template