Monday, November 21, 2011

LaPtOp hancur berkecai

2 comments
salam..

dah dekat sebulan kot laptop aku musnah.. skrin dier pecah.. x taula sebb ape?? 
aku bukak malam tu ok jer.. ptng tu balik jer dari kuliah.. 
skrin dier hitam... .. naye betul... laptop tu dah hampir 5 tahun aku gune... 
hidup jangka hayat die cume itu je.. banyak jase die.. 
tmpat aku lepaskan tensen.. 
tengok korean, download korean, segala lagu korean aku download ade dalam tu.
(sebab ni laptop hang musnah ..wahai awok..sila insaf..) 
 aku tau memori die intact lagi... nanti la aku extract balik.. 
 skang ni x mase la .. sebuk jer..huhu.. ahad ke rabu posting HRPZ II.. 
 khamis kelas dental dari pagi sampai ke senja.. 
nak tgk doraemon pon serba salah dah skarang.. lame dah x update... 
lagi lagi laptop dah takde..dok meminjam ngan housemate jer skang ni.. 
seb baik masing2 baik2.. hhhoohhoo..  
tapi xpe.. cik talib kate nak tolong belikan laptop.. nak harapkan duit JPA..
hmmm.. makan pasirla jawabnyer nanti.. sedih tul.. 
 buku nota bukan harga 2-3 hinggit.. 
nak belajar ni bukan memurah hargenyer.. 
seb baek dapat JPA..klu x.. uhmmm.. 
klu x...

p/s: jangan jadi orang yang tak reti bersyukur cam saya..
berhenti tengok benda2 lagha tu yer..
saya insaf..^^

-gee-

Sunday, November 13, 2011

My Very fiRsT trEatMent

0 comments
salam..

huhu.. khamis lepas.. aku at last pegang scaler..hihi 10-11-11..
huhu.. patient aku yang ketiga..
 sangat bermotivasi untuk dapatkan rawatan gigi..
takut jugak haritu.. ..
aku buat satu quadrant jer..hihi.. 
nasib baik ade doktor yang ajar..hihi.. for the first time aku treat patient..hihi..
memang mase scaling akan berdarah.. 
die ade generalized chronic gingivits.. hihi. 
tapi klu kite kene gingivitis ni x sakit tau..huhu..
cume mulut kite possibility ade calculus tu tinggi la.hihi..^^
aku syukur sebab aku dah bleh kurangkan anxiety aku sikit demi sikit..
hmm..
 x cube belum tahu..
pastu aku honest jer ngan patient tu..
aku cakap this is my first timer..hihi.. seb baik die x kesah..^^
mekasih patient..huhhu..

Ya Allah..
bantula hamba mu ini untuk jadi lebih berani dah berdedikasi..
amin!! ^^

-gee-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template