Saturday, September 15, 2012

I am A FinAl YeAr sTudeNt!!! weee~~~

salam.. semua..
saya dah officially jadi final year student..
tinggal 10 bulan je lagi..
jadi dentist..(kembang kuncup dah hidung i nih..^^)
x sabar nyer nak abiskan course ni..(weee~~~)

sekarang saya tgh posting a&e
kat sini kitorang tgok kes2 kemalangan, dan kes2 perubatan yang lain..
nak tahu x??
saya dah belajar cara nak ambil darah, cara nak jahit(bukan baju yer..^^)
dua minggu jugakla..
tapi sangat best..
dr dia pon sangat baik!!!
if i be a lecturer i want to be like them..
tapi saya x suka ajar orang..
mungkin saya jadi dr gigi biasa jer..
itu pon sudah cukup..
InsyaAllah..^^

_GEE_

2 comments:

  1. hi adik dentist-to-be. hik. dah final year yeee.. all the best dear. enjoy ur day as a dental student. hik. working life penat sangattttt. asik tak sabar je tunggu weekend tau. and way scarrier sebab nk face mcm2 ragam pesakit. muah.<3

    ReplyDelete
  2. haha.. tula.. tapi nak abiskan jugak study ni..haha.. tapi memang enjoy jadi student nikan.. jadi student pon nak tunggu weekend gak..haha..muah2 jugak..^^

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template