Saturday, December 1, 2012

sElAlUnYA cHaNnEl aPa yAnG kOrANg sUKA?

salam,

hari ni aku ada terbaca satu blog,
cerita pasal anak buah dier kalau tengok tv,
for sure la dia takkan dapat tengok dah siaran yang dia nak tengok tu.
even budak tu tidur sekalipon..
Hahahaha..
ha ni blog nya..klik2

tapi bagi aku benda tu normallah..
kan2??

yang tidak normalnya disini..
ni yang aku nak cerita ni.

aku ni kalau dah dapat tengok astro ni hatta siaran biasa sekalipun,
tangan aku seakan- akan telah di rasuk oleh sesuatu yang aku tak tahu..
aku akan secara outomaticnya menekan channel astro ceria, disney channel, dan siaran2 yang sewaktu dengan nya..
lagi2 kalau hujung minggu tu tv 9 ke ntv7 yang ada cerita shin chan dengan doraemon tu..
(lama dah tak tengok tv ni.. lupa dah mana satu channel ada cerita tuh..^^)

paling haru nya aku ada adik yang baru jer darjah 5,
dia tu hantu drama,
aku sanggup bergaduh dengan dia semata-mata nak tengok kartun aku,
walhal aku ni dah 20 lebih dah..
Oh DEM!!! why???
adakah aku ni seorang yang tak normal??
why me??
why!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kegilaan aku ni kat dunia yang ternyata fake ni menjadi2..
adoyai..^^
i think this thing i can't change it..
kesianla anak2 aku nanti..hihihi{^^"}
desktop aku^^

facebook
aku yang memang terkenal dengan doraemon ni^^

p/s: terima kasih la mr. pirate sebab bagi idea apa yang aku nak update.. hihihi^^

-gee-

2 comments:

  1. hohoho akk n adik ppuan pun peel mcm budak2 lagi.tp adik akk lg teruk dh 24 thn tp beli panties nk gmbr kartun konon cute gitu.pernah one day gi shpg mall,mama menjerit tgk adik ralit pilih panties kartun.

    akk x se 'kronik' dia tp akk blh melekat kt tv time tgk upin ipin,DOREAMON,shin chan.Paling suka ATASHINCI smpi sggp akk berebut remote dgn ank2 he2....

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    untungla ada kawan..
    saya rasa saya ni terpinggir tau.. saya sorang je dalam family tu suka layan karton..
    parent saya selalu gelakkan saya..(cis x bagi sokongan langsung..kan2..)
    akak suka tengok Doraemon juga.. yea!! meh sep2.. kita sama la..^^

    p/s: bila la saya nak jadi dewasa ni..adeh..-sambil garu kepala-

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template