Friday, June 29, 2012

couple @ married??

6 comments
assalamualaikum..

semua ade facebookkan??
aku selalu gak cam terlalai..
kekadang tu aku suka tengok komen orang kat picture2 yg funny..
ade tu aku cam ade gak la tengok picture lawak pasal kahwen..
and mostly yang komen..
macam dah menyesal lepas kawen..
yang lelaki kutuk bini..yang si bini kutuk laki..
ade yang kate klu x sebab anak dah lame dah div@#1
hmm..kenapa ye fenomena ni boleh jadi..
hmm.. adekah sebab bosan??
hmm.. mungkin sudah tiada persefahaman??

aku x boleh nak bagi pendapat aku..
sebab aku pon x kawen..
nak kata salah sebab couple sebelum kawen pon..
entah la..
sebab aku x pernah couple..
so aku x tau perasaan tu..
kenapa yer..
aku cuma harap..
rumah tangga yang aku bakal bina..(yang x tau dengan sapa??still searching...)
x kan jadi macam tu..
seelok nye.. sama2 la bincang..klu masalah selalu pendam ni yang bahaya nyer..

tapi aku still believe kahwin sebelum couple still a nice choice..
this is my dream..^^
even maybe org pikir otak aku kuno ke..tradisional..
tapi bile pikir balik.. sweet kan??(mood miang dah datang..hihi)
adeh.. ok la..sekadar menaip..isi masa lapang..^^

“Ya Tuhanku, janganlah Engkau membiarkan hidupku seorang diri(tanpa keturunan), dan Engkaulah pewaris yang paling baik.” (AlQuran: Al-Anbiya’: 89)

amin~~

-gee-

Friday, June 8, 2012

My DaDDy Is a GAngStER..^^

2 comments
salam..

one day i have called my father..
i miss him so much.. 
but he don't answer my call..
huhu.. i am very sad.. 
then i call my mom.. 
still the same..
huhuhu.. 
why u don't pick up my call!!!
then a few minute
later i got a message..



i just wanna say that.. 
ayah ko ade..adeh..
gangster betul ayah aku ni.(^ ^")

-gee-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template