Friday, January 25, 2013

any thought?

salam..
aku nak buat something..
kat painter computer..
lepas tu tah jadi ape tah..
ghupe apa pun aku x tahu..
MyEm0.Com
teka teki yang misteri kat sini..
ape yang aku nak buat sebenarnya?
cer teka..
kalau tepat lagi bernas..
aku bagi ..
aahhh..
rahsia jugakla..
muahahaha

lai2~~

p/s..aku kebosanan tahap gaban ni..
haha..

-gee-

4 comments:

  1. Hok aloh. I pun tak tahu tu rupa aper. Haha tapi yang last sekali tu macam ada gaya nak lukis orang tapi tak jadi heehe..

    ReplyDelete
  2. haha..
    bagus dengan cubaan anda..
    takaan yang bernas..
    tapi teettt!!
    kurang tepat.. !!!
    cuba lagi.. muhahahaha(ada gelak kejam distu..^^)

    ReplyDelete
  3. slm n wish u early morning wink wink....owh br nk log out td tgk sis reply klm kbt terjah sini hehe.

    erkk tu nk lukis doraemon(yg bulat) berlawan dgn nobita ke(yg kurus)???tp grsn tengah2 tu apa?ke doraemon sdg menghalang nobita dr mgunakan pintu masa ngeehhhh!

    tq sllu sggh support n3...wish all the best utk blog sis juga.nnt kite BW sini lg ye.update n3 lelaju tau :)

    ReplyDelete
  4. wslam..

    wuahahaha
    jawapan yang lawak!!!

    tapi teeet!!!
    anda salah..
    ye!!
    x dapat hadiah!!

    sama2..
    tapi saya memang suka baca blog akak..hihihi^^

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template