Thursday, January 3, 2013

SeNiOr RuPa Nya AkU Ni..

salam..

ehem.. 
aku start blog ni since 2008..
tahun ni dah 2013..
dah nak 6 taun..
ehh x dah 5 tahun..

senior rupanya aku ni..^^
ehemm2..
hormat sikit kat sini..
ini blog senior blog awak tau.. 
kalau budak tu masuk tingkatan satu..
sekarang dia dah nak amik spm dah..
start buat blog masa tahun satu kat usm..
wah lama nyer..^^
MyEm0.Com

p/s
sebenarnya nak ingatkan diri sendiri yang telah semakin tua..
rasa macam baru tahun lepas je masuk usm ni..
terbayang lagi naik kereta dari n9..
datang ke kelantan for the first time..
takut ..
duduk jauh dari keluarga..
walaupon dah biasa duduk asrama..
tapi ni duduk negeri yang hampir setengah hari perjalanan menggunakan bas
dan 6 jam naik keretapi, satu jam naik airplane..

bila pakcik patient tanya dr lagi berapa tahun belajar?
InsyAllah 5 bulan lagi pakcik..
serta merta takut memikirkan dunia luar yang bakal aku hadapi..
MAMPUKAH AKU..
ha itu kita x tahu..
moga dipermudahkan..
INSYALLAH
MyEm0.Com
-gee-

4 comments:

  1. sbg org muda.. kenalah hormat yg lebih tua kan... so ... panggil anda akak lah pas ni... kehkehkehkeh

    akak...
    slmt mengharungi dunia dewasa ya..
    moga dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  2. haha..
    bagus berbudi bahasa adik kita ni..
    hah jalan depan akak ni tunduk yer..
    tunduk2.. jgn buat dek je..

    ye uncle..
    nak x nak kene harungi juga kan..^^

    ReplyDelete
  3. wahhhhh lama dh tu buat blog???ms tu msh x ramai ada blog.ms tu pun bila dgr kwn tya "weiii kau bc tak blog??" akk mesti blur menatang apa tu weiii he3....wah bgs pandai berdikari hga ke ngri org,lps ni merantau lak hga ke jepun ye buka dental doraemon dan semua yg nk dptkan treatment kn n wajib pakai color biru.....dpt diskaun bg sapa yg dpt menjawab 3 soalan pertama;

    namakan 3 gajjet wajib ada pada seorg doraemon..mihmihmih ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lea...amboi.. macam2 dia komen harini ye..^^
      x pe saya suka balas komen balik..yeay!!
      buat blog jer lama kak lea.. tapi hupdatenye hampas kelapa..
      pemalas.. ni bila ada orang nak baca ni baru rajin nak hupdate.. kalau x.. tah ape yang saya tulis pon saya x tahu..wee~~~
      yeay..!!!
      saya nak bukak klinik camtu.. wau suweet nyer..!!!!!!
      kak lea nak jadi customer first x..wakakaka^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template