Sunday, February 17, 2013

ade seekoq katak.. duduknya bawah??..

salam..

Pada satu senja yang agak suam-suam kuku..

kelihatan Doraemon sedang membaca buku(muka jerr..)

Doraemon tersebut sebenarnya kekurangan sumber galian..

untuk meneruskan jaringan tenaga elektric didalam badannya..

dia memerlukan sumber galian tersebut..

untuk membeli minyak petrol dan juga secebis dorayaki..(ayat undi simpati ..)

fikirannya celaru seperti kacang lupakan kulit(amikko BM aku..)



kreekk....(pintu punya bunyilah..)

tiba-tiba roomate dia balik..

doraemon terkejut..(ye ke?)


sepantas kilat  menanyakan bilakah agaknya sumber galian diproses
untuk dijadikan bekalan kepadanya..

lantas rumate memandang dengan angkuh dan bongkak(ok ini fitnah..)...

"woit gee.. JPA dah keluar khamis haritu lagi ngok.."

pernah tengok Doraemon blushing x..(sekarang la..)
cover2..
thank allah..^^

p/s: aku skang tengah joget2 kesukaan .. makcik kayo!!! wakakakaka...(ok dah..)

-gee-

8 comments:

  1. JPA dh masuk??buleh mintak belanja makan la klu camtu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. weee~~~(jeles la tuh..)
      ni yang nyesal bagitahu nih.. (larikkk!!!wakakak)

      p/s: nak ke?? maghi datang kelatan..kihkihkih..~~

      Delete
  2. slm comel!!!ecehhhh sukalah tu he3....hah berjimat2 tau duit tu,g borong doriyaki buat stok ngehhh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...

      comell?(ala~~ mana tau i tgh malu ni!!..wink2..)
      ye2.. saya nak jimat ni..(baru ingat nak tambah gadjet baru..koh2..)

      p/s: hamikko.. dedua komen waktu same..wakaka..suweet la..^^

      Delete
  3. wah stickynote mmg rajin komen sini termasuk uncle jonni tu hah!perghh serentak tu kitorg komen bagi hadiah bagi hadiah he3..

    mana aci letak jam doraemon nak jugak nak jugak...ok nak mengaku ni kat umh mmg ada bantal peluk kecil comel doraemon,mak bg utk cucunya tp anak dia yg dh besar tua ni x malu tiap2 malam peluk bantal tu(ok dah get ready nak lari laju2 smbl peluk bantak doraemon).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...
      ini dia.. hadiah halimunan..
      nampak x?
      orang yang baik jer boleh nampak..(ha.. nak ngaku nampak la tu...)
      kikikiki..

      secret ni..
      jam tu waktu pukul 12.. keluaq burung berkicauan..(ayat ko..)
      eleh bantal jer pon..(dalam hati ada dengki..)
      ehem..(tetiba nak gedik..)
      nak tido sama2..^^

      Delete
  4. selalunya bila ankel J dah masukkan duit, memang bebudak semua jadi riang gumbira. terserlah pada wajah mereka.. n aktiviti shopping mereka. hohoho.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ankel J memang hensem waktu awal semester..

      shopping untuk topup stock adalah wajib untuk mengelakkan kesusahan akan datang..(ayat..x boleh blah..)
      p/s: tq ankel J
      ($0$)

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template