Friday, February 8, 2013

happy holiday dengan happy chinese new year!!!

salam..

ok...
semua orang dah balik ke rumah masing2..
kami semua cuti 9 hari berturut-turut..
sejarah cuti panjang tahun ini bagi sesiapa yang bergelar student pergigian..

tapi aku nak bagitahu secret..

ya..
aku x balik..
aku duduk sorang2 kat hostel ni..

kenapa?


1. sakit pinggang naik bas..(kalau ada sponser airplane ..best gak.."ingat ko anak sultan brunei ke hah!!!")

2.  malas balik..(dengan harapan cik liza ngan cik talib rindu menggunung kat aku)

3. dah janji nak pergi kenduri kawen kawan ..(tahniah woit!!!!!)

4. mak angkat ajak tido rumah dia.. sehari je..(pergila.. lagipon lepas ni bile lagi nak pergi..kan??)

5.  nak habiskan silibus anime yang kawan bagi tepat pukul 12.38 tghari tadi (ini serius!!)

6. sebab nanti bulan 3 aku balik rumah sebab adik bertunang..(yang ni x sakit pnggang coz dia belanja tiket airplane..kikiki)

7. nak study..(perghh!!!sepatutnya ini kena nombor 1. ye x..?)


dan yang terakhir..
.
.
.
.
.
.
8. menunggu pintu kemana sahaja yang sedang dibaik pulih oleh syarikat masa hadapan..(dem!!! sebab ni aku x balik sebenarnya!!! woit buat kerja cepat sikit boleh x!!!!!)

ok sekian..
p/s: sedih semua balik.. tipu ar kata x rindu cik talib ngan kak liza.. aku rinduu ooo..bile tengok akaun tinggal !@%..( xkan nak mengemis plak!!) padam je la niat tu.. mama papa i am sorry!!! JPA x masuk lagi.. sob2!!

ok dah (sekali lagi.. sambil membawa diri)
MyEm0.Com

-gee-

4 comments:

  1. xpe kamu update blog ari2 sure tak busan..nanti cik stickynote ni komen ye :)
    p/s : harap2 tenet time cuti2 ni tak slow mcm siput ..

    ReplyDelete
  2. hohohoo..
    terima kasih sudi nak komen cik nota melekat..
    sob2.. ada gak peneman..sob2(nak tisu..)

    p/s: internet time cuti ni ..kalau nak bandingkan dengan kereta ferrari.. diorang pun malu lari tutup muka.. sebab internet laju sangat..muahahaha^^

    ReplyDelete
  3. hoho alah kesiannya.sbr ek update laju2 nti kitorg komen smbl temankan ye ngeee ^^

    ReplyDelete
  4. kesian kan? kan?..
    janjiye teman kan orng..sob2..>o<

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template