Friday, February 1, 2013

kami pergi melihat sunset yang.. eee..aaa..

salam..

semalam kawan2 aku ajak pergi tengok sunset..
aku excited..
tanpa bertanya..
"kat mana"?
semestinya aku menjadi penumpang belakang..
kalau tidak..
kami bakal melihat sunset di bumbung hospital..

aku berserah kepada mereka..
arah destinasi tempat dituju..
muka mereka konpiden sungguh..
tepat pukul 6 ptg kami sampai di pantai..
ikhlas dari google
kami duduk dipersisiran batu dipantai tersebut..
kami memandang muka antara satu sama lain..
muka masing2 x boleh blah..
"woit kat pantai irama mana ada sunset ngok..!!"

p/s:
inilah malangnya..
masa cikgu geografi ajar x nak belajar..
tido..
kan dah buta anatomi bumi..
kami mungkin org pertama yang membelakangkan pantai untuk tengok sunset  di gerai2 nuget berhampiran..
(tapi saya enjoy semaalam.. weeeheee~~)

menangkap gambar yang di tangkap menggunakan  kamera canggih org yang belanja makan ayam dan kentang..terima kasih ..(sambil membongkokkan kepala)

sunset amendanya..
bayang2 aku pon kat pantai dah!!

tapi memang indah..
ciptaan tuhan..^^

makan dinner kat sini..
sky juice aku yang tesipu2 malu..
dikelilingi juice2 lain yang tampan lagi segak bergaya..

terima kasih kat kawan
yang baik hati belanja..
ayam ngan kentang ni..
berharga 15 hinggit..(bongkok lagi sekali)
-gee-





8 comments:

  1. Hehehe..i suka sunset. Suuuuuka giler. Tapi tak penah ada masa nak gi tengok sunset.

    P/S: tak dapat amek gambar sunset, gambar bayang2 pun cantek jugekk ;)

    ReplyDelete
  2. kan~~~~
    hilang stress kejap..
    tapi sunrise lagi cantik..
    kat pantai irama situ boleh tengok sunrise jer..
    apa ke pandai sangat kitorang.. ahahaha..
    memalukan diri sendiri.. wakakaka..

    ReplyDelete
  3. sunrise blh jemur badan..dpt vit D...tgk sunset silau..tp klo dudok depan tv nengok drama setia hujung nyawa..x berkelip2 mata

    follow sini..thanks menyinggah blog sy

    ReplyDelete
  4. ahahaha...comel giler blog ni...siap bunyi gitar dlm citer doraemon tuh wat lgi jadi kiut...keh3...

    ReplyDelete
  5. owh weeeeiiiii...teringat kngn ms dulu tgk sunset kt langkawi dgn parents,dok syok tgk terpijak bda lembut...lembut yg amat.apa tu?OBOR-OBOR huwaaa....lariiiii(sbb teringat nnt kena karan mcm citer spongebob ^^)

    #you alwiz make me laugh here!!!

    ReplyDelete
  6. Yumida Huda_ wwoooo.. terlebih bitamin d menyebabkan kulit hitam..
    nanti misunderstand jadi org minyak.. wuhuu..^^(perasan putih cam nobita kan..)
    ye2.. follow2..^^

    ReplyDelete
  7. Shaqir Ir Manz _ ye macam org nye..(errkkk!! nak muntah kat tandas ye..)
    muahahaha..!!

    maapkan saya(sambil menundukkan kepala)

    ReplyDelete
  8. ||Sis aLeaSaRa||_ wohoo.. langkawi yang cantek..
    saya pon penah pegi..
    pantai chenang!! wuaaa!!!!
    obor2.. jadi BBQ la nanti..

    p/s :sila ketawa dekat tempat xde orang.. nanti orang salah sangka.. ini serius..^^

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template