Wednesday, February 20, 2013

kesibukan.. kesibukan.. dan sekali katakanlah.. ku x bisa.. ahahah..(merepek dah..)

salam...

penattttt..........................
penaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttt............................
peeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ok semua orang penat .. xde hilang penat kau de,, kalau kau post kat sini.pirahh!!)

ehem2...
minggu ni sibuk..
kesibukan luar biasa..
aku masuk keluar wad...
on call(ape ko ingat dentist xde oncall..)
kes emergency..
kesian makcik tu.. lidah terbelah sebab accident..(gigi palsu dia gigit lidah..)
dr offer sapa nak belajar menjahit..
aku terus angkat tangan sambil berkata..(saya!!!saya!!!)
dan aku menjahitnya..(pengalaman dan aku excited..serius..)
p/s: dr tu pegang tangan aku.. pastu dia jahitkan lidah mak cik tu.. 
cis .. x rasa ape2 pon..

pagi itu aku buat pembedahan kecil pula..
membuang gigi geraham bongsu pesakit yang tersepit dan dibuli oleh kakak dan abangnye..
(kesian dia habis madu sepah dibuang... macam biasa BM aku "A" sokmo..)
lebih kurang macam gigi kiri tu la yang aku buang..
oppps dr yang buang aku tolong assist jer..
(aku masih belajar..sambil merendahkan diri)


p/s: aku tolong dr.. sedut darah dengan kutip gigi yang pecah je..

- terlalu jauh untuk aku katakan aku penat-
masih jauh lagi perjalanan ini(ayat ko..)
aku nak tido niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ehh jap lupa nak taip
s.s.ee..l..aaa...m.aaatt.. maaa...laaaaaammm

-gee-~~~
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
krohhh

4 comments:

  1. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww penat sungguh alahai kesian dia.rht ckp2 ye,blog takpe letak tepi dulu.dunia realiti kn fokus gak.

    #hurmm akk pun mmg tgh bz,skrg ni berdengung tgk nombor2 kt pc rs nk campak semua log book yg bernombor(inilah padahnya kalau bljr IT tp kerja akaun ngehhh ^^)

    ReplyDelete
  2. Adeh..
    M3mang xde kerjakat dunia ni yangsenang kan kak.. rasa exhausted gile..(ceh ayat fancy gila..).
    Anyway kak.. gud luck untuk akak punya life..

    ReplyDelete
  3. Sian Cik Gee..
    Cik Gee tau tak, Cik Gee adalah dentist ke-3 yang epal kenal.
    Sorang kenal kat Friendster dulu, contact sampai sekarang.
    Sorang kenal kat blog jugak, he was looking for a rent house and he read my post about mine.
    Sorang lagi Cik Gee yang comel :)

    Dan, ya.
    I know dentist memang ada oncall. Hehe..
    Kesian kat Cik Gee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2 sian kat sayakan..sob2..

      ye2..oooo..ye ke..
      nak ikutkan dentist ni sebenarnya kaum minoriti je..^^
      kat blog ni saya kenal sorangla..
      yang blog"bila aku membebel" tu..
      biasanya yg belajar dentist ni kurang ada masa sikit..
      banyak benda nak buat..(saya ni buat2 ada masa..hihihi
      tu jrang ada org buat blog..
      kalau buat pon berhenti separuh jalan..)

      nak ikutkan saya nak tlis pasal ilmu pergigian je kat sini..
      tapi jadi lain plak..huahua..

      terima kasih ..saya tau..(blushing..)
      huh..oh on call..hmmmm
      kesiankan..

      ^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template