Saturday, March 16, 2013

time itu...

salam..

kepada kawan yang saya sayangi.. 
saya yang dihormati..
sob2..
saya nak periksa lagi sehari ni..


jadi saya tidak akan membuka blog selama seminggu..
selepas sahaja habis periksa..
saya akan balik kerumah sempena pertunangan adik saya..

dirumah saya yang terletak jauh ke pendalaman,(cerita macam duduk dalam hutan..)
tiada sumber internet yang tetap..(senang cerita mak saya x langgan internet..)
jadi menyukarkan saya untuk mengakses blog..
sob2..

jadi dengan ini saya memohon maaf, terkasar taipan ayat.. 
yang mengguris hati dan perasaan serta tersiat2 hati sekalian..
doakan saya lulus periksa ye..
semoga semuanya dipemudahkan..^^

p/s: sebelum mengundur diri..
nak tahu satu secret tak.. dekat blog ni ada jam doraemon kan..
ala yang ni..
cuba korang tunggu pukul 7 @ 7.30..
perhati jer perangai jam tu..
pukul lain pon takpe.. janji tepat atau setengah jam..
cuba tengok..
paling berkesan pukul12 tgh malam..
segalanya misteri..
hehehehe~~~^^

DOAKAN GEE YE..^^

-gee-




14 comments:

  1. alah baru nak kacau sis gee huhu....ok wish u all the best.study smart....smga slmt perjalanan pergi pulang ke kampung.tahniah kpd adik yg bertunang..erk....ke sis gee yg tunang jeng..jeng...jeng...

    #nnt dh blk,update laju2 tau rindulah kt sis gee nnt huwaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. alah seminggu jer..
      nanti kacau kita lagi yer..^^

      sis!!! tarik telinga karang!!!hahaha..

      p/s:i'll miss you 2..sob2(hug)

      Delete
  2. gud luck untk exm!!lama pun kami sanggup tgu kamu update lagi2 pasal kisah balik kampung jumpa org tu kuikui..

    ReplyDelete
  3. Ehehe!misteri..nti k'imi cuba prhatikn..apepun gud luck for ur exam:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... thnak you cik mamapapa..^^

      Delete
  4. bila kembali nanti...tentu byk idea..(dari kampung) haha...mcm2 ole2 pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.. insyaAllah...kikiki.. saya update laju2ye...

      P.s:mood baru abis peksa... weeee-----^^

      Delete
  5. gdluck ye
    moga dipermudahkan exam tu nanti
    jgn tidur sudah!
    eh..pinjam poket doremon..check soklan pe yg kuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik yumida..
      dah abis dah peksa kikiki.. esok saya balik rumah..(yea!!sambil lompat2..)
      errrkkk.poket doraemon untuk orang yang jujuq macam saaya ja..kikiki..^^

      Delete
  6. assalam,

    selamat menghadapi peperiksaan...tumpukan periksa dulu...blog kemudian..
    semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..^^

      terima kasih bunda dengan ucapan tu...kikiki
      ye2.. saya akan kingat pesanan bunda..^^wink2..
      semoga bunda dirahmati oleh Allah ^^

      Delete
  7. Hahahaha kebetulan epal baca entry ni dah dekat jam 12 mlm. Hahaha dapat la tengok. Surpriseeeeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. suprise x??? kiki..comelkan.. dulu saya pon pelik jugak bunyi ape lah tu.. rupanya dia keluar..hahahaha..

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template