Friday, April 26, 2013

kalau saya rindu...

salam 
awak2 semua yang kacak dan manis2 semua..
wewitt!!
^^
semoga jumaat ini membawa keberkatan buat semua..

hari ini.. saya nak menceritakan mengenai..
kerinduan..(huuiiii , tajuk jiwang tu..weewitt^^)

bila rindu..
terkenangmu sayang..lalalala..

saya serius rindu dengan mak dengan ayah saya..
tapi semenjak dua tiga bulan ni..
mereka sangat sibuk..
mereka kuat berpolitik tau..
huiii..sibuk sangad..
semoga pilihan raya ni habis cepat2 lah..
bolehlah mereka berehat puas2 lepas ni..
saya telefon pon dapat cakap 3 minit jer.. 
(mana puas..!!!)
(biasa 2-3 jam baru boleh berhenti.. serius..untuk lonely person macam saya ni..)
wuarghhh..

cik talib..


satu hari yang hening..


titit..titit..
kluck..
assalamualaikum..
assalamualaikum ayah..
ayah sibuk ker?
haah ayah sibuk..(ye2.. kejap2..)
jap2.. nanti ayah tipon balik ..


2 hari kemudian..masih menghitung hari bilalah beliau nak telefon balik..

wuarghhhh~~~

ye demam pilihanraya makin terasa..^^adeh~~


cik liza..

tittit~~titititiitt~~
kluck..
assalamualaikum..
hah kakak.. waalaikumsalam..
mak kat mana?
mak(syrittteehhhjhgds~`~ bunyi bising..) ni ada..(sadhgafjhagskjf-bising lagi..) ade blaa..
ape mak x dengar..
nanti(dhsdfjasjaddgaa-bising lagi..) telepon...

akhirnya aku mengalah..
mak nantilah akak telefon balik..
MyEm0.Com

 oleh itu untuk melepaskan rindu..
saya melihat-lihat gambar-gambar lama..
tak cukup dengan itu..
saya ~~~~~

ye google map..
tengok rumah saya..
^^
maapkan saya..
saya rindu mereka..sob2~~

-gee-

18 comments:

  1. slm jumaat yg sentiasa ceria utk kita semua ^*

    alallala bucuk2 akak ni kesian dia ye rindu sgt dh tu.yelah plhnrya ni bkn setakat berpenat lelah melawat dun/parlimen msg2.turut menguji perasaan rindu ank-beranak,adik-beradik,suami dan isteri...ok back to topic.

    kwn husbd akk lg x blh blah,duduk serumah tp lgsg tak jmp abah dia yg sibuk bertanding kt kay ell tu.sadis sggh...nk jmp bapak sdri kena buat appointment hahahaha.

    owh siap tgk google maps alalala....so sweet.tak mau ngs ye kan dh dpt ptg doraemon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea yang comel lagi lawa..^^
      weeeeee~~

      haaahh~!!!! rindu bangat..(emm nak bahu~~sob2..) kesian kan kat saya.. kan2..wuargh!!! diorang kalau boleh semua dun/parlimen/daerah/perkampungan orang asli.. semua nak pergi..hahaha.. oh my family~~^^(tapi xpe janji beliau happy..wee~~)

      wow!!!! kena buat appointment..dashyat tu.. saya rasa kesian pulak kat die..huhuhu.. susah kan dapat family yang bertnding ni kan..^^ tapi x pe janji ayah beliau bakal jadi seorang pemimpin yang mencontohi sunnah rasulullah..^^

      suweett ke sadis? huwaaaaa~~~ oh ok.. ade doraemon..yeay!!!^^

      p/s: kak lea i love you^^

      Delete
    2. hahahahaa ni slh sorg adik kak lea kt dunia maya bkn fantasi...yg sgt comel n friendly.x rugi akk jumped blog ni ms blogwalking dulu2.mmg kalau bukak je blog mesti tertunggu-tunggu...ternanti-nanti sampai ternganga-nganga kalau gee x update entri :)

      mak kau oppocot mak lompat kiri kanan hahhhhhhhh!!!.gee terkejut tau jam tu bunyi tiktoktiktoktiktoktiktoktiktoktiktok......trs scroll tgk jam tu dh kul 10 pm rupanye....

      luv u too gee....nk nasi minyak satu....larikk.......◠‿◠

      Delete
    3. hihihi..kak lea..saya tengah blushing ni..(serius ni..tersengih-sengih baca komena akak ni..^^) saya pon x rui follow akk balikkan..^^ saya pon sangatlah tertunggu-tunggu entry akk..saya bukak blog akak hari2 tau..^^ rasa boring jer kalau akk tak update..sob2..

      hahahaha.. comel kan jam tu..saya suke sangat masa awal2 tahu.. keluar burung pulak.. masa komen ni pon die tengah berbunyi.. tepat 12 mlm..^^

      ape.. oil rice.. kalori tinggi tu~~~^^
      tak sihat(lalalalala~~~ buat2 tak tahu..^^)

      Delete
    4. alamak kuku patah petik gitar........bak mai apa2 gajet kt poket tu hah he3.....

      p/s-->idea utk entri byk..td kejap2 lukis..then type tutorial...tup2 rs bosan...nk blogwalking dulu n reply komen...lastly dh lupa td nk lukis pasai tjk apa huhu.....

      Delete
    5. hahaha... aish.. kena jage tangan tu kak lea.. nanti nak tip entry laju2 macam mana..^^

      uish~~~~ ni jeles ni banyak idea beliau..weee~~~
      akak kena solat sunat dulu.. lepas tu moga2 tuhan akan bagi petunjuk kepada akak lea..^^wee~~~~~~~~~~

      maapkan saya yang suka merepek ni..^^

      Delete
  2. Replies
    1. salam cik pena.. jika boleh..wuargghh~~~

      Delete
  3. alololo..rindunya dia..shian plak...jgn sedih2 ye gee..tak lama dh nk habis cerita PRU ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob2.. nak bahu~~~ ye saya cuba tenangkan hati dan pikiran..fuuu~~~^^

      Delete
  4. siannyer..rindu gler tu..sampai tahap tengok google...

    gi lah balik..sian plok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sain ke saya kan kak eita..
      memang terasa nak balik tu.. tapi masanya.. sungguh lah x sesuai..aiyayaya..adeh..^^

      Delete
  5. hahahah..cian sungguh kat dier....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh!!!
      jagan ketawa.. babap kang..^^
      kesian kan..kan2^^

      Delete
  6. huhu sabar2, ada org laen betahun xdpt jumpa mak ayah =)
    semoga dpt jumpa dorg cepat2. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahkan.. mesti macam awak.. ye x?
      awak pon sabar ye...(sambil tepuk2 belakang zulaikha)

      semoga awak pon..yea!!!

      Delete
  7. jom jenguk mereka menggunakan pintu doraemon!!!! iklan jap..hehe

    nnti bila mengundi..balik la..x lama lg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aish.. cik yumida.. pintu masih lagi dibaiki oleh kilang masa depan..wuarghh!!!

      errr.. saya masih kecil..
      maapkan saya..saya x daftar...larikkk!!!!!!

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template