Tuesday, May 14, 2013

ayaq shower..

salam..

satu petang bergegak gempita...
seusai klinik..
kregg!!(hempas pintu bilik..mueh2!!)

saya dah balik..!!!
psyuhhh ~~~
(lempaq baju sana sini.. okay ni saya tipu..kang kene pelangkung ngan rumate.. -_-)

ambik baldi penuh dengan 
syampoo, 
shower gel (jenama carrie junior.. khas untuk budak yang perasan masih bayi..)
pencuci muka,
ubat gigi percuma dan berus gigi percuma (kalau ni xde..maksudnye kena tanggal gelaran jadi dr gigi.. -_-)
bergegas ke bilik ayaq..
yeay!! kita mandi!!!!
sedang menggunakan carrie junior yang wangi tu..

tiba2......
seakan tidak kupercayai nye pun..
semakin malap dan semakin menghilang dari pandangan..
pergi meninggalkan kenangan bersama yang tidak mencapai usai sembilan minit pon..
why!!!!!
kenapa time2 kemuncak hang buat hal..



AYAQ SHOWER!!!!!!
tuan hang x siap mandi lagi ni!!
geli woit sabun kat badan..!!!grrr


p/s: saya redha dengan keadaan ini sebagai budak asrama yang berdedikasi..yeah!!!

^^

-gee-

22 comments:

  1. meh mandi kat umah akak...

    hahahhah...ni mesti duk berkemban lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah.. rumah akak jauh kat terngganu.. mane saya boleh pergi..
      ehh!!!
      teeet!!! kak eita salah..!!!!yeay!!!

      Delete
  2. salamgee hahhahaha air takde ke ngeee ^^ ,jgn buka mata,pedih n merah ler mata tu sepanjang hari..tak pernah terkena mcm tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea.. saya x kisah ayaq xde kak lea.. boleh diusahakan.. mencari.. tetapi kalau xde masa kritikal macam ni..adus..dush2!! rasa nak tumbuk2 je batang paip tu..hahaha..

      seba baik saya dah basuh rambut dulu..hahaha..^^
      x pedihkaan mata..^^

      Delete
  3. ala kesiannya..dah tu bilas sabun ngn apa?tuala??

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cerita ni jagn ketawa pulak.. saya mandi guna air mineral..huahua...^^
      bersih lagi suci..ngee~~~^^

      Delete
    2. tu dia......air mineral tu....hahahahahaa gelak guling2 takda kesian punya muka ni ngeee ^^

      Delete
    3. cis.. xpe.. mandi guna ayaq mahai skali skala ape salahnyee.. best kak lea..kikiki...^^

      Delete
  4. eeeeeiiiiiiiii... geee.. x mandi...
    gee x mandi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis.. bedebah si ankel jonni nih..
      pysuhhhhh!!!(baling slipar ke die..larikkk!!!!)

      Delete
  5. Replies
    1. kesian kann..sob2..nak eskrim satu..^^

      Delete
  6. hehehe...gee....geee hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik pena..jgn geleng kepala..jangan..^^

      Delete
  7. laaa..ayaq tak dak kaa..kesiannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob2.. kesian kat sayakan bunda..heee~~
      terima kasih singgah bunda..^^

      Delete
  8. Replies
    1. meh sep!!! awak pun mesti pernah alami jugakkan..^^

      Delete
  9. Ahaha!!sure gee xpyh mndi byk harikn..sbb sabun dh melekat kekal pd bdan..ahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..mane boleh k'imi .. wangi die kejap jer..ke k'imi pernah buat...hahahaha...^^

      Delete
  10. kesian,,ahahhaha,,
    tapi best gk kalau xdak air,, <aahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah!! ape awak?
      best jugak xde air..
      akk kalau xde api xpe.. jgn xde air.. wuiii.. naya mek oi..^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template