Friday, May 10, 2013

sweet nyer lah mereka..^^

salam...

sedang doraemon mencegah kemungkaran keboringan di muka buku..

kreeekkk..

teman sebilik beliau turun dari katil setelah beberapa jam terbaring, termenung mengenangkan masa depan..

tanpa berdolak dalih..

beliau mencapai bedak compact..

melumurkan bedak di muka beliau..

doraemon dengan penuh tanda-tanya di fikirannya bertanya..
-ko nak pergi mana ni?

teman sebilik hanya tersenyum ala2 kucing baru dapat friskies.. berblushing-blushing pipinyer..

dalam pikiran doraemon..
pfffttttt(tahan gelak gee ..tahan...x boleh!!!)
muahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(terlepas suara yang haram di dengari mahram sekuat gunung berapi meletus..)

piarp2!!!!
dua belah bahu doraemon yang biru itu semakin biru di lempangnye..
cis!!!grrr..
takpelah rumate ..saya paham perasaan hang..
hahahahahaha..
letaklah maskara ke, gincu ke, pastu blusher.. 
dengan laki sendiri mesti kita nak comel2 kan..
rumate hang ni tukeee sangat.. 
tengok awak dengan laki awakk bahagia ..
hahah^^

p/s: gitulah dia kalau cinta jarak jauh dengan suami..
nak chat fesbuk pon pakai make up ..ye x..
hahahahaha.. sangat suweet lah kawan saya ni..^^
semoga mereka bahagia ke akhir hayat..^^

-gee-

25 comments:

  1. hiihih.... cian depa yer,,cinta jarak jauh mujur ada fb..er doraemon lak apa citer??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2.. kesian kan..^^

      errkkk...errrrr.. ape makkk???
      eh mak kite panggilalah..bye!!!
      psssyuuhhh~~~!!!!!!

      Delete
  2. dengan hubby memang r kena makeup biar r macam opera cina pun..kihkihkih...


    roti sekeping....lapor...
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi kak eita..
      haha.. opera cina? jangan!!! nanti suami larikkkk^^

      nak roti? abis dah..hahahaha(x abis2 lagi roti beliau ni..^^)

      Delete
  3. gee.. kau penah kena lempar batu lepas tu sembunyi tangan tak? grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh!!!!
      farah..(cane ko boleh bace pulak nih..!!)
      jangan lah.. x suka lah kena lempar batu.. bantal boleh..^^

      Delete
  4. salam gee.wah so sweet....

    hahhaa farah tu ke housemate gee.wah tahniah tahniah..smga hbgn diorg hga akhir hayat bahagia selamanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea.. haha.. memang sweet pon hahaha..

      haah.. perkenal kan ke kak lea lah.. itu lah rumate sangat yang sengal..tahap x boleh nak hingat..^^
      amin..^^

      Delete
    2. ai kak lea.. jgn layan sgt doraemon ni.. dia mentol.. haha

      Delete
    3. hahhaha dia ada blog tak...tadi tak sempat terjah..wah best tu ada h/mate happening...

      Delete
    4. Hahahaha.. betul kak lea.. inilah rumate saya sengal tahap x hingat tu..wakakaka...
      Jangan percaya cakap die.. tutup telinga..!!!
      saya mempunyai akal yang sihat lagi waras..yeay...happening sangaddd...hahahaha..^^

      Farah hang jangan nak hasut akak lea..cis!!!grrrr..

      Delete
    5. hai farah hehehehe nanti kita sep sep tom tom ye..nyakat si doraemon tu ngeee.aloaloalo sayang gee muahmuahmuah....

      Delete
    6. alah!!! jagan lah. xsukeee!!

      tapi x pe..sayang kak lea jugak.. muah2!!!^^

      Delete
  5. bantal lembut sgt.. doraemon x rase pape.. tgu nanti farah panggil giant!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah!!!!
      xmo2..(sambil hentak2 kaki..)
      huh!!! giant?
      (raba2 poket..) mesin pemotong manusia..

      kini saya x takut lagi pada giant..yeay!!!

      Delete
  6. hehe..ingatkan ape tadi..nak jumpa suami online rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xpelah kak ..
      dengan suami sendiri kena lah lawa2 kan..yeay!!!!^^

      Delete
  7. memang sweet sangat....

    p/s..akak pun peminat doremon jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet kan..hahaha..
      Yeke kak mulut payau..yeay!!ade geng...^^
      Selamat berkenalan..^^

      Delete
  8. yumida lak..hb x kasi pakai make up
    make up nipis je ok
    yg penting...wangiiiii...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke.. mesti die takut ade yang curi pandang isteri die yang comel ni..
      yeee.. wangi tu penting..

      tapi xpe kak.. dia pakai sebotl pon.. husband die x dapat bauu..hahahaha^^

      Delete
  9. cinta jarak jauh mnguji kesetiaan..hek3... :) sweett2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. acecece... jangan risau.. mereka setia kehujung nyawa..waa!!!

      sweetkan..^^

      Delete
  10. Eheheehhe!!!mmg sweet...:)) moga kekal bhagia mreka brdua tukan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyelah.. semoga kekal ke akhir hayat.. amin..^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template