Wednesday, May 22, 2013

terima kasih dan balajaq bebetul ye..^^

salam..
okay..
hee~~~

entry ni sebenarnya khas untuk seorang adik yang saya sayangi..^^

datangnya..
selepas saya memberikan temujanji untuk rawatan..
baik budaknye..
seorang yang menepati masa..
datang..jer..
terus teriak..
"kak gee..~~!! maaf lambat.."
tersengih..comel ^^..

suka bertanya..
kak gee~~ macam mana kak gee boleh panggil kite untuk rawatan ye?
uish..gane nak jawab ni..^^(garu2 kepala..)
suka bertanya..
dan saya suka menjawab..^^

baru sahaja habis SPM..
dan sekarang bakal meninggalkan negeri kelantan untuk sambung belajar..
dapat result..
terus hantar mesej ke kite..
(kak gee rasa bangga dengan keputusan awak yang bagus..tahniah!!)
terasa hilang kekosongan..
ade orang sudi berkongsi kegembiraan dengan kite..^^
terasa diri sebagai seorang kakak..

pernah menterjah blog kite ni..
dan sangatlah kita malu..haahaha..
manalah ade orang yang kenal dengan kita baca blog kita..
kalau ade pon seorang rumate sengal tu.. dengan seorang kawan matric yang senget..
haha..adus~~

dan hari ini adalah hari terakhir saya merawat die..
dan hari ini beliau memberikan saya..

ini^^
hand scrub dengan.. dorafrog..dari korea!!
yeay!!^^
terima kasih..
sangatlah comel awak..
malu akak..
patut akak bagi awak hadiah~~~
nanti akk dah kerja.. akak belanja eh..^^

dan die boleh bertukar wajah..^^

akak harap perhubungan kite x stop di sini..^^
belajar betul2 tau..
disana hidup awak akan bermula..fighting!!
jangan terkejut dengan budaya luar sana..
just be yourself..
develop your own personality..^^

akak kat sini doakan awak success dan success!!
sayang awak..
ZANJABILA HANAFI..^^

-gee-

10 comments:

  1. salam gee.wah best baca entri ni comel je.gee baik tu sbb patient pun sayang.kak lea yang tak sakit ni pun sayang gee jugak hahahaha.

    wah jeles2 bestnya dapat doraforg boleh tukar tu perghhh...nangis tengok he3....

    sedanya nama adik tu gee.all the best utk dia juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea..
      alah.. saya biasa jer..
      saya sayang kak lea jugak..ngeee..

      hehehe.. jeles eh..kuikuikui~~~
      janganlah nangis.. nah gula2..pas makan godsok gigi eh..^^

      ^^

      Delete
  2. macam ni gi jadi patient jugak lah..
    hahhaha...


    comel nyer dofrog...apa ke pelik nama nyer tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..
      meh sini.. hahaha.. kite buat gigi palsu baru eh..^^

      comelkan..kikiki
      ala.. okay ape.. ade la doraeita punye kawan..^^

      Delete
  3. mmg comella froggie tu :)) semoga ukhuwah itu kekal mekarkan ? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. comeellllkan hehehe...
      inshaAllah..^^

      p/s: ukhwah sesama kita pon..^^

      Delete
  4. ohh.. sapekah yg selalu menterjah blog ini?? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh cik long jar..
      sudah sepurnama tidak bertanya kabar..haha..
      hah!! hang la yang kenai aku..suka2 terjah2 mai sini..ngee~~

      Delete
  5. comelnya patung tu,, nak jugak,, jeeless ni,,eheheh,,
    untungnya akk dpt patung comey,, ::D
    dari korea lak tuh,, nk pi korea jugak,,ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comelkan.. comel lagi hati pemberinye..
      hahaha..
      nak pergi korea?
      ala.. jom pergi umrah dulu..
      akk nak pergi sanalah bila dah ade duit..pastu baru pikir nak melancong tempat lain..yeay!!

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template