Wednesday, June 26, 2013

Ape najwa latif.. wakakaka..(kena bawa baldi sendiri kalau nak baca entry ni..)^^

salam..

satu petang yang damai..

bersama seorang pesakit berumur 54 tahun..

seorang kakak? atau makcik..

arghh!! saya panggil die kakak yang pastinya..
(tolonglah setuju walaupon itu umur mak saya..)

seusai membuat rawatan..
(yeay.. saya dah siapkan gigi palsu die..^^)

okay kak habis dah..

hari ni , hari last lah saya jumpa akak..
kalau apa2 masalah akak boleh hello saya okay..
kalau saya dah takde kat sini.. akak boleh pergi kat klinik depan tulah..

comella gigi yang hok doktor buat ni..
terima kasih lah doktor..

eh!! xde gaponye kak.. biasa je..(ok2.. sebenarnya saya kembang hidung)

doktor ..
lamo doh kak nak oyak ke doktor..

ye kak? kenapa..?

xde lah.. buke gaponyo.. muko doktor ni mace najwa latif lah..

hoh!!(okay2.. x nak cite dah.. mesti korang dah muntah biru sekarang kan..)

kehadapan kak gigi palsu.. hurmm.. najwa latif macam ni..


kalau sayaaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
saya gini..
yeaah!!! ^^

mesti korang pening dah sebab muntah kan..
maapkan saya..(sambil bongkokkan badan..^^)

-gee-


60 comments:

  1. bukan setakat muntah....jap..jap..jap...nak tercirit lah plok...
    hahhhahahahahha.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. uh!!!
      tandas belok kiri kak eita.. cepat!!
      wakakaka..
      alaaaaaaa.. :(

      Delete
    2. hhahahahaha.....sorrryyyyy..kite gi belok kanan....tak tahu bilik sapa.....

      buat gg palsu akak satu.....boleh?
      nanti nak kawen ada sikit gigi tak r malu....hahahhahaha

      Delete
    3. kak eita.. itu bilik guru besar..hahaha..

      boleh.. nak perisa ape? durian ke strawberry..
      wakakakka..
      nak tawen..
      okaylah.. perasa nasi minyak..boleh.. ble2..wink2?

      Delete
    4. alamakkkk!!!!.....

      nati kita fikir nak perasa apa...

      ermmmmmmm....ermmmm...

      Delete
    5. tolonglah.. perasa nasi minyak tolonglah.. mmmmmmMMMmmm..^^

      Delete
  2. mintak lagu satu adik najwa!!akak nak dengar adik main gitar sambil nyanyi lagu cinta fesbuk ahahhahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurpp.. eheemm..ehemmmm..dan eheeemmm lagi sekali..

      "di pondok kecil..
      di pantai ombaaaakkkk~~~~lalallala

      eeemmmmm.. tedap x sore kita..^^

      Delete
  3. salam gee....hahhahaha ok entri kali ni kak lea memang setuju.sebab bukan kak lea je cakap..anak2 kak lea pun cakap gee comel macam NAJWA LATIF!!!

    maka terimalah hakikat gee di antara 7 rupa yang sama macam najwa sekian terima kasih...ngeeeee....

    cer nyanyi sikit.....kot dapat membantu turunkan hujan hilanglah jerebu...larikkkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea..
      alaaaaaaa... jangan lah setuju..
      kang ramai bebudak blog ni suruh saya nyanyi..
      aaaaallllaaaaaaa... malulahh.. kak lea kate kite comel..alaaaa..
      nak suruk muka kat mana nim..^^

      hurrmm.. mane ade serupa.. x sama lah.. lain..
      betul... kenapa kak lea nampak macam najwa latif.. saya cerita kat kawan saya.. semua.. ketawa.. gelak2..

      alaaaaa.. akak lea x tau ke.. kebelakangan ni asyik hujan je.. sebab saya nyanyilah..hurp..^^

      Delete
  4. ooo..da boleh bayang la rupa gee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. kite pon boleh bayang muka akak..
      mesti ade 2 mata , satu hidung dengan satu mulut kan..^^

      Delete
  5. najwa latif jd dentist .. yeeeaaa.. sy nak pergi2
    klu takut nnt boleh suh najwa latif nyanyi smbil korek gg sy.. hehehe

    #doc najwa nk request lagu carta hati #

    kikikikikiiiikikkkikkki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya.. mana ade muka akk macam najwa kan..
      apelah mak cik tu..eh kakak gigi palsu tu..hurm..
      okay2.. demi sya.. akk bertukar jadi lagu nasyid..yeah!!

      ape carta hati? alaaaaaa.. x reti.. adamu lah.^^

      *cis sebat jugak budak ni karng..grrr.. (-_-")

      Delete
    2. ala .. kite nak sokong kakak gg palsu ..
      kak gee mcm najwa latif.. hahaha...

      cepatlah kak gee nyanyi .. carta hati ye ~~~

      #kak gee sleq sihat x?? hensem dorang kan.. #

      huhuhuhuhuhuhu .... =)

      Delete
    3. alaaa... jangan lah..
      emmm.. nak sign?
      wakakakaka..
      alaaaaaa..
      x nak.. nanti hujan x leh sidai baju..hurmm..

      Delete
    4. hehehe.. xpe fiza sidai baju mmg dlm umah.. xpernah kat luar umah..( dapur sy ae ruang sidai baju..

      ok now lets begin .. start ... go kak gee go kak gee.. hehehe...

      Delete
    5. okay..
      nak lagu ape?

      demi masa bulih..(sambil pegang mike..)

      Delete
    6. my request is carta hati .. hahaaha.. yeaaa.. =)
      next entry lagu carta hati ye ^^ hehehe

      (dodoikan kite tidur hehehe)

      Delete
    7. Ape carta2..
      X nak.. nak nyanyi lagu 25 rasul dugak..
      X kire..x kire..(hentak kaki kat lantai berkali kali)
      Wuaarggghhhhhh!!!!!!

      Delete
    8. alo sweetnye .. mcm najwa latif...

      #pegang telinga.. tarik bawk duduk kat kusi.. oohh melawan ye#

      hahahahhaahah

      Delete
    9. tap2!!!(lari laju2~~~)
      wekk.. x dapat kejar..
      lalalala~~~~~

      Delete
    10. kejar... kejar .. kejar..

      #lajunye dye lari... alah.. jgn lah laju2..#

      panggil running man lah .. hahaha

      Delete
    11. alaaa.. jangan lar.. kite penat dah main lari2.. kat klinik.. xmo2.. :(

      Delete
  6. wawawawahhhhhhhh...najewa latip teghuh! haha. makcik tu tggal mane eh? nak tahu gak muka sebelah sini lak macam sesapekah..XD

    *sambil muntah sambil gelak kat Gee! wekkkk~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane buleh bagitahu..!!
      nak hasut makcik tu tarik balikkan kata2 die kan22..
      cis khamsi jeles..
      hah.. okaylah muke hang macam yeah.. macam seorang manusia..yeah!!^^

      eh!! bawak baldi x ni..?

      (-_-")

      Delete
    2. Tak bawak..wakakaka.

      Gee! hang kan kiut (-.-') cepat gtaw sapekah gerangan makcik tersebut...thehehe (sengih jaat)

      Delete
    3. Alaaa.. lap balik!!!!!!!

      Ape kiut2.. x nak.. x nak.. nak jadi gaanaaasss..
      Tolonglah.. nak jadi ganas..
      Huh.. x nak.. tok sey buwi tahu..huh..!!

      Delete
    4. Haha..tedekut! orang Kelantan ke Gee nih?

      Delete
    5. mane ade..
      dop ar..
      kite ore n9.. nok kecek negeri pon orait..wakaka..
      p/s:semenjak duduk kelate nim dah kecek supo siam dah.. adeh~~ (-_-")

      Delete
  7. Hoho...pemes beb....Najwa Latif tu...penyanyi zaman sekarang Okay!!! bukan zaman dulu...kira okaylah tu haha...
    Suka tengok Najwa Latiff tu sweet je.... Tapi kalau nak kepastian, mai jelmakan diri biar OKje buat comparison! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahhh.. x nak nanti ade org amik saya jadi penyanyi..pastu.. saya nyanyi..pastu buat album pastu jumpa najwa.. pastu nyanyi sama2..pastu buat album ngan najwa.. pastu saya pon sibuk.. x aempat nak hupdate blog..pastu sume rindu saya.. hah.. xmo.. lah..wakakakakaka..( maapkan sya.. saya memang suka merepik..wakakaka..^^)

      Delete
    2. Tau dah.... mmg suka merapu hehe....

      Delete
    3. ngeee.. ala..(tau x pe..kikikih..^^)

      Delete
  8. alah makcik... Najwa Latiff jer? sedih sungguh... kalo Sizuka, boleh tahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2.. kalau die kata kita secomel sailormoon ke.. tak pon sizuka pon boleh tahan.. hurp2..haahaha..^^

      Delete
  9. Replies
    1. hahaha..
      jangan..^^
      muka akak dah lawa dah..^^

      Delete
  10. feeeewwwiiiiitttt...
    "Kita berkenalan hanya dalam laman blog
    Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
    OOoowoo...woooo
    hati ku rasa sesuatu "
    ...:p =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreenggg!!!!(sambil memetik gitar..)

      p/s: cik oena.. audition untuk bintang kecil kat kaunter depan yer..wakakaka..^^

      Delete
  11. wahhh untung la muke mcm retis hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..
      mana ade.. kakak tu punye imaginasi jer. tu..
      nak kasi saya sedap hati..kuikui..
      kalau betul ade iras.. mesti dah lama kawan saya mintak sign..wakakaka..

      Delete
  12. Hai Najwa Letih. Hari nie tak gie nyanyi ker?.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuuu~~~
      haah.. najwa letih sangadd hari..wakakaka..
      cis.. tumbuk kaki kang..grrr..

      Delete
  13. akak dah boleh bayangkan muka Gee macam mana...heheh..
    akak suka tengok najwa latif..comel dan cute...apa kata Gee jelmakan diri...bolehkan..kan..kan..kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..
      serius.. x macam najwa latif pon.. betull..
      kalau sama dah lama saya kidnap najwa..
      wakakaka.. xmau2..
      kan2.. najwa memang comel..wink2..

      Delete
  14. hehehehhxD dua2 comeyyyy...kekekkek :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa.. mana ade.. xde2.. saya naak muka ganas..^^

      Delete
  15. hohoho..kim salam kat pic bwh tu
    muntah sambil panggil badang

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh!!!
      badang?
      jangan.. nanti badan ketul2 sapa susah..
      tak comel dah.. ^^

      Delete
  16. hai kak najwa latiff..err kakak doraemon...confius sudah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. jangan lah.. panggilah kite kak gee.. suweett sangadd..hahaha..^^

      Delete
  17. tolong buatkan gigi palsu sebatang utk NL hehe...akak perasan dia takde gigi sebatang bila senyum lebar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa... itu yang mencomelkan najwa tu..wakakka..
      saya suka tengok die..sweetkan..^^

      Delete
  18. Comeii la klu mcm najwa latiff...err pndai erk buat gg palsu....rietta xmo gg palsu....tpi doc gg rietta baek....xde ganash ganash....hehehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. titew pon baik juge kak rietta.. wakakaka..
      alaah.. ilusi mak cik tu je kak reitta..muahahaha..^^

      Delete
  19. ahahah!!betulla tu gaknye..ada iras2 najwa..mesti gee ni manis orangnya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...
      xde lah k'imi..(pipi dah blushing..huhuhu~~)
      ilusi akk tu je..hahah..dush!!!!

      Delete
  20. Salam, if tak keberatan, sy nak tnya akak, akk dentist swasta or kerajaan ? xnak jwb pn takpe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. x boleh.. R.A.H.S.I.A..^^
      hahahaha..^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template