Tuesday, July 30, 2013

minggu yang sibuk..^^

salam..
kawan2 yang dirahmati..
maafkan saya.. sebab suka buat janji kosong..
(kosong.. kosong.. kosong..* lagu najwa)

kita sangat sibuk menguruskan hal2yang berkenaan..
lepas tu.. kita nak kena tunggu keputusan peksa kita..
kita balik rumah pon 1/8(dah dekat nak raya..)
lepas tu.. satu baju raya pun kita tak beli lagi(nampak x.. kita sangat sibuk..)

semalam kak liza dengan cik talib datang..
mereka menjemput barang..(hui penoh kereta..wakaka)
segala peti ais, bakul2, baju2, toto, bantal2, doraemon2..
semua mereka angkat.. wuaaaahhhhh!!!
(banyak rupanya barang kite.. ^^)

tapi kita nak share something ni... nak tahu x?.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yela2.. nama kita ade siti kat depan..^^

yeay!!!!!!!
kita dah jadi doktor..hurp2!!!!!!

terima kasih atas doa kalian semua(tears!!!!)
kita janji(sambil angkat tangan sebolah)
kita akan jadi doktor gigi yang terbaik, amanah dan comel

uh!!! hari ni pon kita ada benda nak kene setelkan kat pusat pengajian..huaaaa..(penatnyer!!!)
tatata..

-gee-

41 comments:

  1. tahniah kak gee... hehehe.. lepas ny boleh pegang gerudi ngn playar selalu..,. hehehe

    # ea..kite balik dulu ea.. mak kite panggil ~~ lari ~~selamatkan diri#

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. terima kasih fiza.. ooo.. nak kena budak ni nih..hahaha..^^

      Delete
    2. hehehe.. sama2 kasih kak gee.. eaa.. datang blik pulak.. eerrkk.. lari balik.. ehehehe

      Delete
    3. hahahahaha..kejar!!!!!!!!!

      Delete
  2. salam Dr Siti Gee hahahaha...ok2 nama sebenar kita simpan diam..mahai tu he3...

    tahniah...tahniah..tahniah..alhamdulillah,dear!berkat kesabaran,usaha tanpa jemu diiringi doa ibubapa kat kampung ^^

    wah nak dekat raya baru balik perghhh....semoga selamat perjalanan pergi balik.huwaaaa tiba2 sedih pulak huhu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. shhhh.. jangan bagitahu.. rahsia kita berdua.. eerrr.. fiza pon sekali..wakakaka..

      terima kasih kak lea.. yeay!! terima kasih.. astro ceria, warna, mungkin tv3.. dan juga rtm..atas usaha selama ni..

      babai kak lea.. nanti titew jumpa lagi eh.. saya akan cari jalan nak online kat rumah nanti..wuargh!!!

      Delete
    2. nama diseru.. heheh.. ok2.. simpan dalam kaca senyap2... heheheh

      Delete
    3. knpa nm sebnar pn nak rahsia?? hu3..

      Delete
    4. wrrr2...errr... eerrr...sebenarnya..errrr(sambil garu2 kaki)

      Delete
  3. opsss gee nak balik kg dah,kan.kak lea pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri,maaf dipinta jika sepanjang kita berkawan,baik di sini mahupun sewaktu masak2 di pondok....kot ada tersilap komen ke,terkasar gurau ke.perghhh sedih..sedih ni sobsobsob...

    kak lea doakan selamat perjalanan gee ke kg,kirim salam kat mak tau..tau...jaga diri baik2,ye DR he3...peluk sikit.....huwaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon nak ucap selamat hari raya maap zahir batin ..kot2 terasa hati ke.. ape ke.. huarghhh!!(pelukk!!!)
      terima kasih atas nasihat dan tunjuk ajar kat pondok tu.. raya nanti akak jangan main mercun tau.. kalau nak main jugak.. main mercun pop pop tu je,,.. hahaha..

      terima kasih kak lea.. sayang akk jugak..huarghhh!!!!!!!

      Delete
  4. Tahniah kak! Mesti seronok kan dah ada tittle doctor ni. Nnt kje kt mne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh!! terima kasih tna.. huii ape tak nyer.. usaha 5 tahun berbayar akhirnye.. x tahu lagiii.. fuuu~~~~~

      Delete
  5. wahhhhhhh doktorrrrrrrrrr!!tahniahhhh gee..hadiah ari raya neh..dah jadik doktor ni xleh dah claim duet ray la yer haahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh.. lebriannnn!!!! terima kasih kak nota melekit..muhahahaha.. itulah hadiah hari raya untuk mak ayah..haha..

      eh!! sempat lagi.. tahun ni yang last nak kutip duit raya..hahahah..^^

      Delete
  6. he3 terbaik la dr.siti =) Alhamdulillah..tahniah2..smoga jd doktor yg terbaik..alamak..tiba2 skit gigi..agak2 dpat diskaun x?? he3..nk doktor ni, doktor tua dr sy eh?? pggl akak gee bole?? ke kena pggl DR.Gee lepas ni?? XD he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... dr.siti? hahaha.. janggal plak nama tu..wakakaka..
      inshaAllah.. meh doa sama2..wakakaka..
      huh sakit gigi.. meh cabut kan gigi tu..diskaun.. bulih2.. sangad2..

      boleh.. panggil kak gee jer.. nak jadi lagi tua dari fais jugak..hahaha..^^

      Delete
    2. ha3..nnti kak gee krja ngn gomen @ buka klinik gigi sendiri??

      Delete
    3. akak wajib kerja dengan gomen dik fais oiii..hahaha..
      akk dapat biasiswa ..lalalala.. 10 tahun kot terikat dengan kerajaan..hooo~~~

      Delete
  7. Rasanya 2-3 hari yg lepas...okje mmg teringat doremon tau cuma tak tersempat nak menyinggah je...maklum ajelah sejak puasa ni...lemau semacam hehe

    Tahniah yeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. samalah kak Okje.. lemau semacam... lai2 dah abis peksa ni.. macam penganggur dah rasa..hahah.. terlentang je.. terima kasih sudi singgah..hahaha..

      terima kasih kak..yeay!!^^

      Delete
  8. Ek eleyyyy...balik 1/8 tu awal lagi la...... eish! org balik 3 hrbulan ke atas taw!!! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..
      elelelele.. sian lah ke dia.. wakakaka :P

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih mama mia..^^
      wink2~~

      Delete
  10. Tahniah Gee...selamat berpuasa dan selamat hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bunda..heee~~~
      selamat hari raya..(eh!! cam dah lambat jer nak ucap..heee~~)

      Delete
  11. tahniah dr. kenapa kena angkat barang guna kereta? poket kan ada? sumbat je la... itu pun tak tahu ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tedi..
      errr..(nak bg alasan ape ek..)
      hah.. saje nak suruh mama dan papa jejalan kat kelantan..huahuahuaaa..

      Delete
  12. waaaa....dah naik taraf doh....tahniah...

    nanti leh lah wat gigi palsu kite tau....wat comel2 sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!! hurp2!!
      terima kasih kak eita..
      buleh sokmo..wakakaka..^^

      Delete
  13. wahh....doktor gigi ropanya.....atok nak tanyo...gigi atok ado 2 jarang kat depan...atok cadang nak pakai braces....kono cabut x gigi taring???

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish... boleh2..
      mana pernah orang cabu gigi taring tuk buat braces tok.. kalau jarang.. lagi x payah cabut gigi.. hahaha..^^

      Delete
  14. Tahniah!!! Lega rasa bila dah habis belajar nikan tapi dunia pekerjaan lagi kuat cabarannya. Bertabahlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..!!! itulah.. nanti saya bw kat blog awak yer..^^
      salam perkenalan..!!^^

      Delete
  15. Alhamdulillah.. wah Gee! makin sibuk la lepas ni. Maaf lambat baca.. pasni kena panggil dokter geegee la..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks khamsi...
      tak pon.. jadi penganggur ni hah.. wakakaka..
      alaaa.. x mau.. nak dr siti.. baru thrill^^

      Delete
  16. tahniah kak dah jadi doktor,,
    baik2 jadi doktor gigi,, nnti salah cabut gigi bebudak pulak nanti,,ehehhee,,
    btw,, tahniah,, :D
    kerja kuat2 ya,, ekekeke
    jgn tgk doreamon ja,, ahhaha,,

    ReplyDelete
  17. Wahhhh...ada apa dgn september?

    ReplyDelete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template