Thursday, July 25, 2013

tok tok!!!!! sang doraemon nak kembali mengganas ni muahahaha..^^

salam...

hai semua2..
yeay..
kita sudah habis periksa..
yeay..
baru jer tadi..
dan tangan kita terasa sangat gatal ni..(sambil garu tangan dengan kertas pasir)
wuiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! dah lama x tulis entry yang ilmiah kat sini nih..(sila maapkan die )

sebaik jer keluar kat dewan peksa tadi.. saya terus..
yeay!!! boleh update blog!!
hahahahaha(maapkan die lagi sekali..)
jadi.. sekarang masa saya bertawakal kepada Allah..huihuihui..
jom doa!!! semoga boleh lulus.. 
dan saya boleh balik tolong mak ngan ayah tanam pokok getah..yeay!!..
(besaq cite2 hang na.. pegang pisau getah pon x pernah..)

tapi saya balik lambat lagi..(cis!! dem!!)
uhuk2!!sorrtttt2!! (saun ifek hembus hingus kat tisu..)
nak bukak puasa dengan mereka.. wuarghh!!!!
takpe2.. saya akan tunggu saat itu..(tik tok...)

nanti saya singgah blog awak2 semua eh..
sian ade yang rindu kat kite.. uhuk2!!!(terharu!!!!!)

malam nanti saya update pasal benda lain pulak..hahahahahaha(kalau sempat..mihmihmih..)

-gee-

26 comments:

  1. Wahhh doraemon senyum sampai ke telinga sbb dah habis periksa....alamak!!!! Nak mengganas ke? Ada lagi ke senjata dalam poket ajaib tu?.....hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. salam kak mp.. wakakaka..
      poyo jer lebih tu.. wakaka.. mestilah nak senyum.. banyak2 sangad2!!!!
      hilang stress..^^

      Delete
  2. Kami menunggu doremon yang datang sarat dengan poketnya itu membawa hadiah, hehehe.

    Semoga berjaya ya dalam peperiksaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish.. doraemon ni versi poket kering TI..
      bawak poket kosong lah gamaknye..^^

      terima kasih..^^

      Delete
  3. Semoga dapat result nanti warna terbang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terterbang dah ni dzureen.. hahaha..
      terima kasih..yeay!!!

      Delete
  4. yumida nak tolong gee garu pakai kertas pasir...huahuahua
    klo nak efek terbaik..kita kikir dulu..hihik
    rindu dgn gee...oh my doraemon

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr.. jangan!!!! wakakaka.. ni tahap militan ni.. main kikir2.. ganas nye kak yumida.. cis!!^^
      kita pon rindu awak juge.. ngeee~~~^^
      nanti kita pergi blog awak eh!!^^

      Delete
  5. waaaa...takut nyer doraemon nak menganas....
    hahahha...


    pandai ke menoreh tu yang oiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerrr.. kita garang tau.. (yes!! dia takut!!)

      err.. pandai..pandai..(tolonglah percaya..fuuu~~~)

      Delete
  6. salam gee yehaaaaa dah habis exam,yabedabedu!!!syukur selamt dha jawab semua paper...in shaa allah gee dah usaha..sekarang tawakal dan banyakkan berdoa ye

    owh ingatkan minggu ni gee dah boleh balik kampung..takpe2 raya lambat lagi,kot.

    kak lea..kak lea(angkat tangan tinggi2 ni) antara yang kagen bangat he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak lea.. yeay!!!!!!
      habis dah(sambil loncat2!!hurp2!!)
      uish.. tu semestinya kak lea..wakakaka.. adeh..

      x boleh lagi.. huarghh!! dah nak 5 hari raya baru sampai rumah.. wuarghh!!!(hentak2!! kaki)

      kita2!! pon..hahaha..(hugs!!!)

      Delete
  7. uyoooo...doremon mna bleh ganaih2
    ilang comey nanti
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. manew adew.. kita nak jadi doraemon yang sopan lah camtu.. hahaha..^^

      err.. tumpang lalu cil EL(sambil jalan bonkokkan badan..)

      Delete
  8. Assalam..pttlah lama xupdate entry =) he3..smoga dpat result yg gempak dn cemerlang nnti..knapa pening2??? pnjam je pintu doremon hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam fais.. itulah.. adus.. hee.. hui cemerlang? inshaAllah..(dah tahu dah resultnye..wakakaka) ala..pintu tu?
      hmm lupa kan je.. rosak sokmo(cis!!!)

      Delete
  9. hehe, silakan. tengok sapa lagi ganas, hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis!! cik tedi nak lawan ke.. yes!!meh2!!(sambil sinsing kaki seluar..(doraemon pakai seluar ke?))

      Delete
  10. sebelum habis periksa kat atas kepala ada rasa macam junjung batu kan.... bila dah habis je last paper... mesti kepala jadi ringan.... hihihi. Semoga berjaya... in sya allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. betul2!!!!! sekarang rasa macam fuuu~~~~~~!!!
      (macam naga kepanasan, disiram air..perghhh ini peribahasa baru .. sila hafal..^^)terima kasih mystory..^^

      Delete
  11. salam kak gee... alhamdulillah.. abis jugak paper kan.. InsyaAllah kak gee lulus punye.. fiza doakan kak gee erjaya ye.. hehehe... x sabar nak jumpe kak gee.. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam fiza.. yeay!! abis dah.. wakakaka..
      (emmm masa balas komen ni.. titew dah lulus.. hurp2!!)
      terima kasih fiza.. sebab doakan..^^(hugs!!)
      kak gee pon..yeay!!!!^^

      Delete
  12. gud luck....

    Jemput sertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank bakal menanti anda...

    ReplyDelete
  13. So lepas ni nak buat apa Doremon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat ape.. huii banyak!! sangad.. nak amik lesen kete, nak pergi jalan2 kat obersea..(wui berangan..hahaha)

      tahla kak.. adeh..^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template