Monday, November 4, 2013

my con con vooooo.. uhuhhhhh..^^

salam..
hai sesume.. 
berjumpa lagi dalam segmen!! 
membebel!!
haaa.. hari ni saya nak cerita sat laaa..
dudukla!!! haaa.. gosok2 sikit kerusi tu.. berhabuk..
lama dah x guna kan..

ade org dok komen suruh kita tunjuk bunga convo kita..
nak share lah ye..
untung2.. nampak sikit jelmaan kitakan..hahaha(bajet popularlah kan.. hahahaha)

kita convo 20/9/2013 haritu..
lama dah kan..
takde2.. x kira jugak!! nak kongsi jugak!!!
uwaaaaa!!!
pliss la baca.. uwaaa!!!!!

ni bunga convo kita
yang nak ditekan kan kat sini adalah..
ye!!!!
tepat sekali..!!
4 buah doremon tersebut.. setia disana..
^^
mama kita buat tau!!(kak liza mmg kreatipp!!)
not available kat mana2 outlet.. muahahahahaha
spesel sesangaddd!!!
(0 0) <  hidung kembang

okay..
ni lagi satu.. muahahahaha..
baling!!!!
muahahahaha!!
(segan ooo time ni.. sume pandang.. buat poyo je..muahahah..)

okay..
inaffff!!

salam..^^

-gee-



35 comments:

  1. assalamualaikum dr gg gee
    kirim salam kat kak liza yew
    cantik bunge doragee tuu
    ala bg sipi sipi jer gambar dr ??
    ehe
    xper
    kekadang yg dok berahsia rupa sebenar tuu
    best juga
    cam mistik gitu
    hihii
    tahniah dh jd dr gg ye gee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak izan..wink2!!
      okay kang die dah bangun kita kirim kan..salam je?
      mmey ar cantik.. sape buat.. mama kita kot..hahaha
      alaaaaaa.. kita pemalu laa.. kang ade nak signature kang haaaa.. x mau.. ^^
      terima kasih kak izan..huhuhuhu..

      p/s: salam maal hijrah.. wink2!!^^

      Delete
  2. Dah laaa tu..jgn suka membebel sangat..dah jadi tunang orang tu..nanti tak pasal2 doraemon kena pulas telinga....♡♡♡♡♡♡
    wahhh ada doraemon dlm bunga tu..errrr tu coklat ke Gee?? Kalau coklat jgn makan ya,, sian doraemon tu,, huhuhu,
    pssstttt tak aci ni main baling2 tak ajak akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaa.. x boleh ke??
      boleh laaaaa.. boleh praktis..hahahaha.. cis!!
      eh!!! x maulaa pulas2 telinga..jap2.. doraemon mana ade telinga.. wek2!!hahaha
      eh.. bulan laa kak MP..kalau coklat lama dah saya baham.. tu patung tu.. wakaakka..
      nak baling jugak.. boleh2.. jom main baling batu seremban.. hurp2!! lai2~~~ ^^

      Delete
  3. ada orang bagi bunga ros tak? bantal bentok love ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa. takde la uncle.. hmmm..
      ke uncle nak bagi?? wink2!!!
      ^^

      Delete
  4. wiiiiwiiit dah konvo....tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh2!! sama2.. wink2!!
      org lain lama dah abis belajar.. kite je, baru terkedek nak abis..hahaha cis!!^^

      Delete
    2. baik!! terima kasih cik pena..^^

      Delete
  5. Hehe....dah katanya hantu doremon...bunga konvo pun ada doremon hehe.....Tahniah yeh Gee....mai le paling muka tu ke sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah..
      hantu doraemon????
      cis!!!
      terima kak hainom..
      alaaaa.. malu laaa.. hmmmm.. wink2!!^^

      Delete
  6. Owh! dah konvo ye..Tahniah lah...bunda dah lama tak masuk sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bunda.. kita baru nak aktif balik.. huahuahua..^^

      Delete
  7. wahhhhhhhhh dan konvo dia..tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa.. ehhh.. cik nota!!
      lama x jumpe..
      sama2..wink2!! ^^

      Delete
  8. hihi~doremon la...suke2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak nieyl..
      kita pon suke.. emmm.. ^^

      Delete
  9. waah!!! sib baik x pki topi doremon time konvo...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmmm..
      alaaaa.. kenapa x bagi cadangan awal!!!
      nyesalnye...
      mmmmmmm..hahahahaha(maun kene belsah ngan mak nanti..)

      Delete
  10. nak Doraemon sekor, boleh? koh koh koh
    Tahniah ah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. x boleh.. kalau bagi ekor doraemon.. die x leh hidup..
      suis die kat situ..hmmmm(perbincangan yang serius sambil menjulingkan mata..)

      Delete
  11. bestla dapat fav toy tu kan..happy convo! congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa...
      best2..
      terima kasih astro ceria, riang ria loncat2..haa.. camtuuu..
      terima kasih.. wink2!!^^

      Delete
  12. assalamualaikum my lovely sista.owh rindunya!kak lea sebulan lepas macam nobita rindukan doraemon (hahaha).tunggu gee lama benor menyepi.

    alhamdulillah,selesai sudah konvo.owh serius terbeliak mata kak lea tengok doraemon di sebalik bunga2 tu....kreatif n comel ^*.tahniah tau!!!rindulah kat gee....huwaaaaa sobsob tisktisk.

    p/s-->kak lea menyepi seketika dari dunia blog sebab banyaklah benda kena uruskan.kak lea stress juga tak dapat nak fokus macam dulu pada blog(boleh sewel seketika kalau tak update blog huwaaaa).nanti dah settle apa patut memang kak lea update entry laju2 hukhuk.gee jaga diri elok2 ye.nanti kak lea free,cuba singgah2 blog gee.ceria selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      opsss..
      waalaikumsalammmm...
      kita sokmo rindu kat die..
      uwaaaaaa.... kat mana akk menghilang...
      sedih tau.. maaplahh..
      kita mmg nak update blog, tapi..
      masalah internet.. uwaaaaa

      comelkan.. kak liza yang buat tu..
      terima aksih kat beliau..
      murah , jimat dan lawa plus bonus.. tak terdapat di mana mana kedai..huahuahuahuaaa..

      ye ke...
      hmmm.. jangan lama2.. kita rindu..
      lagi beberapa hari je lagi kita nak start keje dah..
      kita pon takut takleh nak update selalu..
      kita doakan kak lea boleh update lelaju cecepat selama lamanya abadi..^^

      sayang selalu.. muah2!!

      Delete
  13. kalau saya mai konvo awak saya xbg bunga saya bg kueh dorayaki...hehehe
    *tahniah ye!!! lupe nak habaq... so pe plan pas nie hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa??
      dorayaki!!!
      hahaha..
      nak nak nak..

      sama2!!
      lepak rumah laa.. sambil belajar buat dorayaki..hahaha

      Delete
  14. Tahniah tahniah. Nobita takde sekali ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..^^
      alaaaa.. nobita buat kerja sekolah.. mama die x bagi keluar rumah..hahaa

      Delete
  15. sweetnye...kretip...nak sekor ble? heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet kan.. hahaha..
      mana boleh!!^^hahaha

      Delete
  16. Yay! Gee memang poyo! xD Btw..untung r dah jadi dokter..boleh la bermaharajalela menebas seme gigi orang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. apewwwww.. nadewww poyo.. hanglaa yang poyo!!! cis!!!

      Delete
    2. ingat nak "like" je komen..

      butang like aku mana pahhhh??? xD

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template