Tuesday, December 17, 2013

update kejap je.. ^^

salam...

ape khabar semua..
wuhuuuu..
asyik x update je saya ni kan.. huahuahua..
maaplaa.. (maafkan okay? nanti kita belanja coki2..)

saya baru je memulakan kehidupan baru,
ke fasa yang baru,
ke fasa yang saya tidak boleh sesekali main2 (T.T)
kalau dulu, tak boleh buat sikit je panggil doktor (gedik betul..)
searang.. kau buatla sendiri..
tapi still ade senior yang baik hati(terima kasih atas tunjuk ajar!!^^)

alhamdulillah.. sekarang saya dah bekerja,
menjadi seorang dentist yang ganas  berdedikasi..hurp2!!

sekarang saya di Pahang.. hurp2!!
orang2 pahang... mai lerrrr datang kat kite..!!
muahahahaha!!!(gelak sedikit kejam..)

kat sini, saya jadi orang baru,
environment baru,(dah tak jumpa budu dah kat sini.. ikan patin adalaaaa)
kawan baru..(saya dapat kawan dari UM,USIM,UIA dan dari oversea..)
saya seorang je budak USM..
tapi semua baik!!
sini ramai chinese dan india jadi kawan saya..(sekarang ni tgh try belajar diorang..muahahah)
meraka sangat suka membantu.. mereka hebat(saya terharuuu..)
nurse2 dan DSA kat sini pon baik2!! ^^
yeay!!

setakat ni saya happy kat sini..
Alhamdulillah.. perjalannan lebih mudah berbanding semasa belajar dulu..
bak kata org," susah- susah dahulu, senang-senag kemudian"
hurp2!!!

nanti saya update balik ye!!(x dapat nak update lama2.. T.T )
rindu dekat kamu, kamu dan kamu semua selama-lamanya abadi!!^^

kbai~~

-gee-

nak jadi heroin selama-lamanyeww..^^


16 comments:

  1. Nenek! lame naw tak nampak sebarang update baru.. Busy sungguh. Alhamdulillah..semoga semuanya going smoothly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. holaaaa...
      kita bizi giler.. nak toleh kiri kanan pong dok leh..uwaaa..
      ape nenek2.. gigit kang!!!

      insyaAllah..^^

      Delete
  2. yeyyy...doktor gg in da house....eeeh USM erk...rietta selalu (bohong la, setahun sekali jer) pergi USM nye klinik gg kat bertam penang....cuci gg....asal nk pergi 6 bulan sekali...tpi doktor tu ckap, kes rietta xperlu, hanya perlu setahun sekali...so mei nnti bru jmpa plak doktor....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      kak rietta.. dosa tau tipu.. ayok!! tak tau...
      owh... memag bagus!!!! tahniah kak... teruskan hygiene gigi yang terbaik ye..^^

      Delete
  3. lamanya cik adik manis ni tak update...igtkan pi bertapa kat mana..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sekarang dah bertapa balik kat temerloh.. moh ler datang jumpe koi..^^

      Delete
  4. hurp hurp..update laju laju lah tuu...tu dah ramai yg beratur nak cabut gg..ehe...selamat jd doktor yg menganas cabut tampal cuci gg...
    dan err jgn lupa upah coki coki yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. update2!!
      alaaa.. sekarang kita dah berubah.. nak jadi dr.gigi yang sopan santun.. ayu2 itu..hahahaha..
      coki2?? xleh2.. rusak gigi..^^

      Delete
  5. nati kite order gg kita kat kuantan ye..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita dok gi kuantan.. jauh..
      koi duduk temerloh jeww.. hahaha

      yes!! x dapat nak tempah gigi kat kita lagi... wek2!!

      Delete
  6. Ohhhh dah kerja lah ni...Alhmdulillah ..tahniah dear..
    Seronok kan dpt jumpa kawan baru yg baik2..
    Errrrr jumpa tak nobita kat sana????? Hihihi



    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. alhamdulillah..
      seronok sangat.. hehe.. susah tau nak jumpe orang baik2 ni..hehehe
      alaaaa... nobita kat jepun.. saya kat malaysia jeww... T-T

      Delete
  7. salam...dah keje dah ek...tahniah...

    Bunda pun dah lama tak singgah sini...selamat maju jaya dalam kehidupan fasa yg seterus nya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam bunda.. terima kasih singgah..^^
      insyaAllah.. bunda juga tau..^^

      Delete
  8. rindunya kat tuan rumahhhhh...r..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pon rindu kat kak kamsiah jugee..^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template