Tuesday, December 17, 2013

update kejap je.. ^^

16 comments
salam...

ape khabar semua..
wuhuuuu..
asyik x update je saya ni kan.. huahuahua..
maaplaa.. (maafkan okay? nanti kita belanja coki2..)

saya baru je memulakan kehidupan baru,
ke fasa yang baru,
ke fasa yang saya tidak boleh sesekali main2 (T.T)
kalau dulu, tak boleh buat sikit je panggil doktor (gedik betul..)
searang.. kau buatla sendiri..
tapi still ade senior yang baik hati(terima kasih atas tunjuk ajar!!^^)

alhamdulillah.. sekarang saya dah bekerja,
menjadi seorang dentist yang ganas  berdedikasi..hurp2!!

sekarang saya di Pahang.. hurp2!!
orang2 pahang... mai lerrrr datang kat kite..!!
muahahahaha!!!(gelak sedikit kejam..)

kat sini, saya jadi orang baru,
environment baru,(dah tak jumpa budu dah kat sini.. ikan patin adalaaaa)
kawan baru..(saya dapat kawan dari UM,USIM,UIA dan dari oversea..)
saya seorang je budak USM..
tapi semua baik!!
sini ramai chinese dan india jadi kawan saya..(sekarang ni tgh try belajar diorang..muahahah)
meraka sangat suka membantu.. mereka hebat(saya terharuuu..)
nurse2 dan DSA kat sini pon baik2!! ^^
yeay!!

setakat ni saya happy kat sini..
Alhamdulillah.. perjalannan lebih mudah berbanding semasa belajar dulu..
bak kata org," susah- susah dahulu, senang-senag kemudian"
hurp2!!!

nanti saya update balik ye!!(x dapat nak update lama2.. T.T )
rindu dekat kamu, kamu dan kamu semua selama-lamanya abadi!!^^

kbai~~

-gee-

nak jadi heroin selama-lamanyeww..^^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template