Friday, October 17, 2014

Entry first lepas jadi mak dara..^^

salam...

hai sesumeewwww...
lalalalala..

dah berbulan wey tak update blog ni..
siap kene halau burung layang2 dok buat sarang dalam blog ni..

MasyaAllah.. alam kerja tu memang memenatkan..
sehari sampai ratus ribu-ribu patient nak cabut gigi(ok ni tipu.. ^^)
naik kematu jari halus i tau..

sebenarnya takdelah penat mana pun..
cuma bila dah mendirikan rumahtangga ini(sekali skema pula ayat)
masa semakin mencemburui hubungan kita semua..

okay~~
tipu lagi..
suami kita duduk kat utara\ 
rumah ibubapa kami kat selatan..
dan ya..
saya di tengah2nya...

uwaaa.. rindu weh dengan suami..
tidak boleh jumpa hari2.. T-T

apa?
nak tanya dah ada isi ke belum?
alaaa.. soklan tu dah biasa sangatlah..(huarghhh- menguap~~)
insyaAllah..tu semua rezeki Allah..

p/s: ada nak tanya apa2 lagi x? lalalala..(poyo selebriti.. lempang diri sendiri*)

-gee-

6 comments:

  1. Eh...tak bagi tau pun dah kawen ...senyap senyap je kenyang sensorang hihi
    Selmat Pengantin Baru ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ada kita post dulu.. akak x perasan kot.. tapi kita dah padam post tu..dalam 3 bulan pas kawen..hehehe..
      terima kasih ye.. muaahhh..^^

      Delete
  2. sama lah kite awok a...
    kita pun tak selalu jupe dengan hubby kite..
    harap hari minggu je..
    tu pun kalau dia tak sibuk...
    huhuhuhuhu...


    itu soklan yang lumrah..huhuh..meyampah kan..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaa.. meh peluk.. meh...
      kita geng!!^^

      kan.. semoga kita diberi rezeki darinya.. aminn..^^

      Delete
  3. dah kawen rupanyaa.... cit *tendang meja!*
    koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiii???
      rosaklaaaa meja tersebut...

      hahahah^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template