Friday, March 11, 2016

SaLAm KenAl .. ehh!! ..^^

Salam 
kepada semua yang di rahmati dan disayangi...
(eleeee.. rindu dengan kita la tuuu.. wekkk)

Gila lama kita tak bukak blog, baca pun kekadang je..
hahaha...
makin busy hidup ni..
tambah2 dah ada cahaya mata yang sorang tu..

Alhamdulillah..
ayman(ye nama beliau..) semakin bambam..
sekarang stage nak merangkak..
8 bulan dh beliau.. with corrected age 6bln 
(yup, ayman baby pramatang)
dua minggu juga duduk hospital dalam NICU
berat masa tu 1.9kg je..
sekarang nak dekat 9kg..(habih beras mak nakkkk...!!)
risau pulak obes anak aku nnt.. T.T

apa nak tengok gambar ayman???
kene minta izin ummi dia dulu tau..
(00)

P/s: huiii terasa tua mak cik niii.. dedulu cerita pasal doraemon .. sekarang pasal anak pulak..
(dah kena slow2 pasal doraemon ni.. kita dah jadi mak orang.. wuarghhhh!!!!!!)
ayman suka upin ipin je.. doraemon dia x mau... T.T
(nak nangissss......)

kbye

-gee-


8 comments:

  1. Yelah ..... lama awak tak bersiaran ye Gee. Eh peliklah pula ye...mak dia bukan main suka doremon anak dia suka upin ipin pulak hihi... So maknanya minat emak tak mempengaruhi anak anaklah yek...

    Kenapa pramatang Gee

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy kak.. wuhuuu..
      takpe.. bakal saya didik dia meminati doremon seadanya..muahahaha..

      kenapa pramatang.. haaa.. ade idea nak buat entry akan datang.. nnt kita tulis pasal ni ye..^^

      InsyaAllah..

      Delete
  2. wah alhamdulillah, dah besar baby gee. kjp je ms berlalu, kan...alahhhhh, nk tgk..
    nk tgk jg baby ayman,mesti comel n chubby pipinya.

    ooo...x suka doraemon??? ha2,adeih...sob..sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. besaq dah kak lea.. wehuuu..
      sangat kejap.. pdahal kenal kak lea, masa masih anak dara lagi..hahaha. dah setaraf kak lea dah.. jadi mak orang..

      hmmm.. nanti.. kita kasi kak lea tengok ea.. kita buat entry pasal Ayman.. insyaAllah.. ^^

      Delete
    2. buat entri..tau..tau..

      tulag gee, kjp je masa berlalu, dulu kite dok sembang2 masa gee still ank dara hikhik...

      yeyeh...dah blh panggil aunty gee..ke..acik gee heeeee

      Delete
    3. iye kak lea.. sa gi kita buat ye.. hahaha..

      alaaaa... x nak tua.. nak muda... T.T

      Delete
  3. mana gambar Ayman ..nak jugak akak tgk si bambam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak kamsiah.. pandainye akk buat tapai.. sedap je tengok kat blog akk tu..

      insya Allah.. nanti saya tulis pasal ayman ye.. ^^

      Delete

mesin berkata-kata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

~KeNaNgAN~hARaPaN~ImPiAn~MaSa HaDaPaN~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template